Grækenland

Ferier i Grækenland

På mine rejser i Grækenland har de græske øer fået en særlig plads i mit hjerte. Jeg bliver altid modtaget med ægte græsk gæstfrihed, ligegyldigt hvor jeg kommer. Jeg har forelsket mig i de autentiske bjerglandsbyer og i de idylliske strande. Prøv på en lokal taverna stedets mezze, de traditionelle, græske småretter, som den lokale befolkning gæstfrit deler med dig.

Mere om Grækenland

Rejser med seværdigheder i Grækenland

Jeg møder kun sjældent mennesker, der ikke holder af Grækenland. Landet er fyldt af kultur med arkæologiske udgravninger spredt over hele landet. Her trækker jeg gerne i vandrestøvlerne og tager på opdagelse. På Kreta er et af de skønneste steder byen Knossos. Det er den ældste, autentiske by i Europa og en helt unik oplevelse. Et andet yndlings sted er Rhodos-by på Rhodos. De smalle gader i den gamle bydel det utrolig hyggelige og på havnen kan den skønne sol nydes til fulde. Den lille ø Zakynthos er perfekt til en afslappende ferie. Her bor jeg oftest i små, private ferieboliger, hvor jeg virkelig kan mærke roen.

Kulinariske rejser i Grækenland

Jeg elsker at nyde det græske køkken under mine rejser, her genfinder man Grækenlands rige historie. Jeg har for eksempel skønne minder fra Korfu, hvor jeg har haft dejlige middage i godt selskab. Jeg starter gerne med kalamáta oliven og en frisk græsk øl kaldet Fix. Til forret vælger jeg gerne tzatziki, feta og tamarasalat med friskbagt pitabrød. Til hovedret kan man næsten ikke komme uden om en lækker, hjemmelavet moussaka. Prikken over i’et efter et godt kulinarisk måltid er nationaldrikken Ouzo, en lækker anis baseret drink. Man kan stifte bekendtskab med alle mulige andre retter i andre dele af Grækenland. Jeg har fx nydt en skøn chaniotiki boureki på Kreta, men har aldrig fået denne ret serveret andre steder i Grækenland.

Vejret i unikke Grækenland

Sommeren i Grækenland er varm og tør. Temperaturen kan somme tider ryge helt op over 40 grader. På de græske øer føles temperaturen om sommeren mindre varm på grund af en blid brise fra havet. Da jeg senest besøgte den smukke ø Santorini kaldte den frodige natur og skønne kyst på lange ture i solen. Når det blev for varmt, kunne jeg hurtigt hoppe i havet eller poolen derhjemme. Apropos havet så har Grækenland med et utal af øer en ualmindelig lang kystlinje. Jeg kommer gerne på en af de 395 Blue Flag-strande. Dette økomærke garanterer, at du opholder dig på en ren strand med rent badevand.

close

Få rabat på drømmeferien i 2019

Kan du også mærke, at vinteren for alvor har gjort sit indtag? I kulden drømmer jeg mig altid til sydens sol og varme. Men det skal ikke forblive en drøm for dig! Hvis du allerede nu bestiller din ferie, så kan du med rabatkoden BOOKTIDLIG300 få 300 kr. i rabat* per person til din næste ferie. *Rabatten gælder indtil d. 31. december 2018 med afrejse mellem 01.04.19-31.10.19. Rabatten er ikke gyldig for eksisterende bookinger, kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter og kan ikke ombyttes til kontanter.

Her finder du de bedste steder

Altid i særlige omgivelser

De smukkeste ferieboliger: Grækenland

Langt væk fra mængden