20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Søg mod vintersolen

  1. Home
  2. Ferie
  3. Vintersol

Vil du overvintre i solen?

Udskift de kolde vinterdage med Middelhavssol!

Sommeren kan ikke vare længe nok for mig. Derfor forsøger jeg altid at opsøge solen i vintermånederne, for at undslippe de kolde, mørke vinterdage i Danmark. For hvad er bedre end at nyde den dejlige Middelhavssol om vinteren? Det tager bare et par timers flyvning, hvilket også er en stor fordel hvis du rejser med børn.

Jeg drømmer mig væk til mine solrige feriedestinationer, hvor det aldrig bliver koldt. Åh, jeg glæder mig til min næste ferie!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

eliza was here usp icons

Solrige vintersol destinationer i Europa

Med et stort smil tænker jeg tilbage på de lange sandstrande i Portugal, den passions-fyldte musik i Spanien, og hvordan jeg nød de velsmagende tapas og spanske vine på de Kanariske øer. Også Cypern er et skønt sted at rejse hen i eksempelvis juleferien.

Bestil en vintersol ferie

En solferie i november, december, januar, februar eller marts? Der er uden tvivl flere dejlige steder i Middelhavet hvor du kan tilbringe din vinterferie eller juleferie. Bare få timers flyvning, og så kan du være et solrigt sted, væk fra mængden. For at komme gennem de kolde vinterdage med lidt sol, kan du her se mit udvalg af unikke ferieboliger, som du kan booke til en vintersol ferie i Europa!