Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Rejser til vinter

Solrige rejsemål til vinter 2023

  1. Home
  2. Ferie
  3. Vintersol

Rejs mod solen til vinter

Udskift de kolde vinterdage med Middelhavssol!

Sommeren kan bare ikke vare længe nok, hvis du spørger mig. Jeg elsker de lange sommeraftener på stranden, de flagrende sommerkjoler og de hyggelige frokoster på en lokal restaurant. Derfor prøver jeg hvert år at forlænge sommeren ved at rejse mod solen og varmen i vinterhalvåret. Der er mange steder, der stadig er varme, og hvor jeg kan få mit behov for d-vitamin opfyldt om vinteren. Stik af fra Danmarks kolde, mørke vinter og find din rejse til vinter sammen med mig.

Solrige & varme destinationer til vinter

En solferie om vinteren kan være meget mere end blot at flygte fra kulden. For mig er det en måde at opleve en destination på en afslappet og helt ny måde. Når du rejser til vinter, er der ofte mindre travlt end i sommerhalvåret, og lige netop dette kan føre dig til de smukkeste og mest autentiske steder, som du kan opleve væk fra mængden. Alle mine destinationer med vintersol har særlige attraktioner, som bestemt er et besøg værd. Med et stort smil på læben tænker jeg tilbage på den portugisiske portvin, jeg nød på smukke sandstrande i Portugal, og den temperamentsfulde musik jeg hørte, mens jeg nød et glas sangria i Spanien.

Jeg drømmer mig allerede væk til mine solrige feriedestinationer, hvor det aldrig bliver koldt. Åh, jeg glæder mig til min næste ferie!

 

Opdag alle rejser til vinter

Rejs i skolernes ferie

Elsker du at tage ud og opleve verdenen med dine børn? Det kan jeg godt forstå! Derfor kan der være mange fordele i at udnytte børnenes ferieperioder. Så kan hele familien få en pause fra hverdagens stress og jag. Nyd en rejse i efterårsferien i uge 42, i vinterferien i uge 7 eller hold jul og nytår i varmen i juleferien. Jeg har de skønneste indkvarteringer og ophold i alle disse ferier på mine skønne Middelhavs destinationer.

Bare få timers flyvning, og så kan du være et solrigt sted til vinter væk fra mængden. For at komme gennem de kolde vinterdage med lidt sol, kan du her se mit udvalg af unikke ferieboliger, som du kan booke til en ferie til vinter i Europa!

 

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking