Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Sommer 2023

Rejs til sommer

  1. Home
  2. Ferie
  3. Sommer

Solrige ferier i sommeren 2023

At ligge på et håndklæde på en gylden sandstrand og høre bølgernes beroligende lyde, når de blidt rammer sandet. Vågne op til en frisk morgenmad. Lange sommeraftenener med flagrende sommerkjoler. Ej hvor lyder det bare godt! 

Forkæl dig selv med disse smukke øjeblikke i sommeren 2023. Mine destinationer har noget for enhver smag: gyldne strande, historie og kultur, maleriske landsbyer og kulinariske højdepunkter. Elskede ferielande som Grækenland, Spanien, Italien og Portugal har dejlige varme temperaturer hele sommeren, hvor solen kan nydes. Øer som Malta og Cypern har masser af uopdagede steder at besøge. 

Opdag mine indkvarteringer denne sommer

For mig handler sommerferien først og fremmest om at slappe af og nyde. Men det betyder ikke, at jeg kun ønsker at slappe af, når jeg rejser. At tage på ferie handler også om at opleve noget. Kulturer, smage, dufte, farver og selvfølgelig naturen. Derfor vil jeg gerne præsentere dig for mine små, autentiske og noget så elskede indkvarteringer i Europa. Et charmerende B&B midt i naturen. En villa med privat pool og havudsigt. Et hotel som den perfekte base for udflugter. Alle disse indkvarteringer har én ting til fælles! De ligger alle på et roligt sted og har en ejer, der byder dig velkommen. Hvornår skal du afsted?
 

Opdag alle mine indkvarteringer i Europa til sommer 2023

Du kan bruge filtrene til at angive dine personlige præferencer.

Gode priser om sommeren

Leder du efter en billig ferie til sommeren 2023? Så husk at tjekke mine autentiske indkvarteringer i Europa, hvor du kan få rabat, når du booker tidligt. Planlæg din ferie til sommer i god tid, da mange af mine indkvarteringer kun har begrænset plads.

Bestil din ferie i Europa

Fra de smukkeste villaer til hoteller omgivet af natur og B&B'er med udsigt over vinmarkerne. Du kan helt sikkert finde en solrig destination og indkvartering til sommer. Ønsker du personlig rejsevejledning om en destination? Jeg hjælper dig gerne med at finde din ideelle ferie, bare kontakt mig, så ser jeg nærmere på dine ønsker.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking