Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
solferie november eliza was here

Solferie i november 2023

Find varmen i november måned

  1. Home
  2. Ferie
  3. Solferie
  4. November

Rejser til Europa i november

På jagt efter solen i november

Jeg kan så godt lide en ferie i november; efterårsferien og før juleferien. Jeg forbereder mig bare bedst på det nye år i fred og ro. Jeg er fuld af entusiasme og rejser for at besøge de smukke sandstrande i Portugal, lytte til den temperamentsfulde musik i Spanien og selvfølgelig smage spanske vine og tapas.

Hvis du elsker en aktiv ferie, er november også den ideelle måned for dig. Det skyldes, at det er den ideelle temperatur til at komme ud og bevæge sig. Oplev vintersolen på din destination og nyd det bløde solskin i ansigtet.

Book en ferie i november

Har du også lyst til at tilbringe vinteren i Europa, eller foretrækker du at blive i Danmark? For at komme varmt og solrigt gennem de kolde vinterdage har jeg her listet nogle af mine favorit indkvarteringer i november til dig. Du kan nemt bestille din ferie her!

Opdag mine indkvarteringer i november 2023

Ved hjælp af filtrene kan du angive dine personlige præferencer.

Mine yndlingsdestinationer til en ferie i november

Ideelt set vælger jeg at springe vinteren over og bare nyde solen i Middelhavet. Hvor foretrækker du at tilbringe vinteren? Mine favoritdestinationer i denne måned er Spanien, Portugal og Cypern. Det skyldes, at disse destinationer har et dejligt klima om vinteren. På Gran Canaria er det f.eks. stadig omkring 22 grader. Den perfekte temperatur til at udforske øen og tage smukke gåture.

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking