Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
solferie marts eliza was here

Solferie marts 2024

Rejser i Europa

  1. Home
  2. Ferie
  3. Solferie
  4. Marts

Rejser i Europa i marts

Til solen eller til kulden?

Der er ikke noget, jeg elsker mere end at tage sydpå om vinteren for at søge mod det varme vejr. Jeg foretrækker at rejse med solen hele året rundt, så jeg aldrig mister den af syne. Mange steder i Sydeuropa er foråret allerede i fuld gang i marts.

Så er jeg elsker at bytte det triste vejr i Danmark ud med en solskinsferie i marts måned!

Rejs på ferie i marts måned

Hvis du vil begynde at nyde forårssolen i marts, kan du finde mine yndlingsindkvarteringer til en solferie i marts nedenfor. Du skal blot booke en ferie på mine små og unikke indkvarteringer. Vær hurtig, for der er kun et begrænset antal til rådighed. Er du stadig ikke sikker eller har du brug for personlig rejsevejledning? Så kontakt mig, og jeg vil med glæde hjælpe dig!

Opdag mine indkvarteringer i marts 2024

Ved hjælp af filtrene kan du angive dine personlige præferencer.

Mine yndlingsdestinationer for solferie i marts

Hvor går rejsen hen?

Leder du efter et sted, hvor solen også skinner i marts? To af mine yndlingssteder er Gran Canaria og Lanzarote. Det virker som om det aldrig rigtig bliver vinter der! Jeg elsker også at besøge det sydlige Portugal i marts. Det portugisiske køkken har mange tunge retter, som du måske ikke altid har lyst til at spise om sommeren.h

Marts er det perfekte tidspunkt til at prøve disse retter! Tænk på gryderetter, fyldte supper og krydrede tærter. Naturen på Madeira er smukkest mellem marts og juni. Jeg kan derfor godt lide at besøge øen i begyndelsen af foråret for at se blomsterne og planterne blomstre. Så hvis du også elsker naturen, så er det stedet for dig! 

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking