Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
solferie marts eliza was here

Solferie i maj 2024

Rejser i Europa

  1. Home
  2. Ferie
  3. Solferie
  4. Maj

Rejser i Europa i maj

Vi nyder de første solskinsstråler!

Maj er også kendt som blomstringsmåneden. Alle duftene og farverne kommer tilbage til livet, og dagene bliver længere igen, hvilket er vidunderligt! At tage på solferie i maj er også det perfekte tidspunkt til at rejse sydpå før sommerens travlhed. I denne måned blomstrer alting igen, og solen viser sig allerede de fleste steder. Det gode vejr er derfor min hovedårsag til at tage på ferie i maj. Solrige og specielle destinationer med temperaturer mellem 15 og 25 grader er de steder, hvor jeg foretrækker at holde ferie!

Mine yndlingssteder til en ferie i maj

Hvor skal jeg begynde? Jeg har så mange vidunderlige indkvatrteringer til en ferie i maj; Grækenland, Spanien, Malta og Portugal... Alle er lige smukke på hver deres måde. 

Herunder kan du se mine yndlingsindkvarteringer i denne måned. Har du fundet din næste indkvartering? Så kan du nemt booke din rejse her. Ønsker du personlig rejsevejledning? Selvfølgelig kan du det! Du skal bare kontakte os, så kan vi kigge på det sammen.
 

Opdag mine indkvarteringer i maj 2024

Ved hjælp af filtrene kan du angive dine personlige præferencer.

Mine yndlingsdestinationer for solferie i maj

Solen skinner på smukke steder i Europa

I maj måned er jeg alt for glad for at rejse til den portugisiske ø Madeira. Det skyldes, at Madeira kommer til live i løbet af foråret og er derfor også kendt som blomsterøen. Med en temperatur på omkring 20 grader, er det også en ideel destination for en solferie.

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking