Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
solferie januar eliza was here

Solferie januar 2023

Er du ude efter sommer- eller vintertemperaturer?

  1. Home
  2. Ferie
  3. Solferie
  4. Januar

Rejser i Europa til januar

Vil du rejse til solen eller søge ud i kulden?

Vinteren i Danmark betyder ofte primært mørke dage, regn og masser af kulde. En ferie i januar er vidunderlig efter de travle dage i december, hvor du kan du slappe af på en solrig destination. Der findes mange varme rejsemål til en rejse i januar, men specielt Spanien, Portugal eller Cypern er perfekte til at opleve vintersolen. Solen viser sig ofte, folk smiler, og den spanske tapas smager lækkert selv i januar. Det virker som om det aldrig rigtig bliver vinter der!

Der er masser af valgmuligheder!

Bestil en ferie i januar

Nedenfor er nogle af mine favorit indkvarteringer til en ferie i januar. Kan du se dig selv tilbringe denne måned på et af disse særlige steder? Så book en ferie på mine små, unikke indkvarteringer. Vær hurtig, for de ryger hurtigt. Har du brug for hjælp til dit valg? Så kontakt mig, og jeg vil med glæde hjælpe dig personligt!

Opdag mine indkvarteringer i januar 2023

Ved hjælp af filtrene kan du angive dine personlige præferencer.

Mine yndlingsdestinationer for en solferie i januar

Hvor er rejsen på vej hen?

Cypern, Madeira, det sydlige Portugal og det sydlige Spanien er mine yndlingsdestinationer for en ferie i januar. Her er det stadig omkring 15-20 grader. I Spanien er det den ideelle tid til at slentre gennem charmerende byer og nyde kulturen i de traditionelle landsbyer.

Jeg kan også godt lide Cypern i januar. Her finder du mange kurbade med spa, hvor du kan slappe af om vinteren. På Cypern har jeg flere indkvarteringer, hvor du kan nyde en massage eller få saunaen helt for dig selv.

Er du nysgerrig efter alle mine vinterferier i solen? Så tjek mine yndlingsferier i vintersolen ud.
 

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking