Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
solferie august eliza was here

Solferie august 2024

Til solen i Sydeuropa

  1. Home
  2. Ferie
  3. Solferie
  4. August

Rejser til Europas Middelhav i august

På vej til Sydeuropas solskin

August er den måned, hvor jeg har svært ved at vælge, hvilken Middelhavsregion jeg skal rejse til. Der er så mange muligheder og på alle destinationer skinner solen i overflod, og det er dejligt varmt. Derfor kan jeg godt lide at rejse rundt i Europa for at opleve flere steder. F.eks. elsker jeg at nyde Spaniens kultur, Grækenlands smukke natur og Italiens lækre mad.

For mig er én ting dog sikker: Med en solferie i august kan du gøre alt!

Book en ferie i august

Kan du ikke vente på en solferie til Sydeuropa? Her er nogle indkvarteringer, der er helt ideelle til en solferie i august. Når du har fundet et sted, kan du nemt booke din ferie til denne lille skønne indkvartering. Er du stresset af det store udvalg? Så kontakt mig, og jeg vil give dig mine personlige rejsetips til august baseret på dine ønsker.

Opdag mine indkvarteringer i august 2024

Ved hjælp af filtrene kan du angive dine personlige præferencer.

Mine yndlingsdestinationer for solferie i august

Det er her, jeg gerne vil tilbringe sommeren

I denne måned benytter jeg ofte min chance for at tage på ø-hopping. Jeg kan f.eks. godt lide at besøge øgruppen Malta. Det giver mig mulighed for at udforske det solrige Malta samt det lille Gozo og den ubeboede ø Comino. Italien er også perfekt til at tage på opdagelsesrejse i Middelhavet. Du kan f.eks. gå en tur gennem eventyrbyen Assisi i Umbrien og slutte af med en overnatning i de bølgende bakker i Toscana.

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking