Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
solferie april eliza was here

Solferie i april 2023

Rejser i Europa

  1. Home
  2. Ferie
  3. Solferie
  4. April

Rejser i Europa i april

Til solen eller til kulden?

Foråret er endelig i fuld gang, hvilket jeg kan se på alle de smukke steder i Middelhavet, der smukt er begyndt at blomstre op. Jeg elsker at rejse i april! Det er ikke for varmt og heller ikke er for overfyldt af andre turister.

Hvis du tager på ferie i lavsæsonen, kan du i langt højere grad komme i kontakt med de lokale og få al den fred og ro, du har brug for til at opleve uspolerede steder.

Book en ferie i april

Skal du nyde en solferie i april? Så lad mig vise dig mine yndlingsindkvarteringer fra denne måned nedenfor. Så kan du nemt booke en ferie på en af disse små og unikke indkvarteringer. Men det er populære indkvarteringer, så vær hurtig. Er du stadig ikke sikker, eller har du brug for personlig rejsevejledning? Så kontakt os, så vi kan se nærmere på sagen sammen.
 

Opdag mine indkvarteringer i april 2023

Ved hjælp af filtrene kan du angive dine personlige præferencer.

Mine yndlingsdestinationer for solferie i april

Forårsrejse

For at starte foråret rigtigt, foretrækker jeg at tage på solferie til de steder, hvor det er lidt for varmt om sommeren. Derfor tager jeg gerne til Cypern, en ø i Middelhavet. I den tidlige og sene sæson er der et mildt klima, som giver mig mulighed for at udforske kultur og natur i ro og mag. Jeg vælger også ofte at rejse til Zakynthos i april, fordi det er meget varmt og tørt der i sommerferien. I april er det derimod helt perfekt!

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking