Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
solferie eliza was here

Solferie i 2023

Søg mod sommerlige destinationer

  1. Home
  2. Ferie
  3. Solferie

En solskinsferie i 2023

Søg mod de solrige steder i Middelhavet!

For mig betyder rejser bekymringsfri afslapning og oplevelser, og jo snarere det kan begynde, jo bedre! Du kører forbi marker med oliventræer der vajer i brisen, og møder venlige mennesker der altid er villige til at vise vej. Nyd en frisk salat med solmodne tomater og hjemmelavet feta ost på en terrasse i solen med udsigt over det glitrende hav. Velkommen til Middelhavet!

Ferier handler om at slappe af og nyde livet. Men det betyder ikke at jeg kun vil slappe af når jeg rejser; en ferie handler også om at danne minder. Kultur, madlavning, dufte, smage, farver og selvfølgelig natur - det er alle centrale elementer i en rejse! Alt dette kan du især opleve på mine hyggelige, small-scale feriedestinationer i Europa.

Jeg har sørget for at alle mine ferier der er tilgængelige i 2023, møder kriterierne for hygiejne og sikkerhed. Du kan derfor trygt rejse til næste år, og du er sikret en ferie med fred og ro langt væk fra mængden og masseturismen.

ferie last minutes eliza was here
  • Væk fra mængden: fred og ro
  • Ifølge COVID-19 regulationerne
  • Financiel sikkerhed igennem SGR
  • Altid sikret repatriering

Opdag mine solrige destinationer

Ferieinspiration til din sommerferie i 2023

Hvornår vil du af sted og hvor vil du hen?

De sidste par år har vi været heldige med sommervejret i Danmark og resten af Europa. Derfor er mulighederne for en ferie med egen transport, eksempelvis med tog eller din egen bil, endnu bedre end før! Du kan tage på opdagelse i Europa i dit helt eget tempo, og opleve unikke steder væk fra mængden.

En pakkerejse med Eliza was here i 2023 inkluderer både fly, indkvartering og lejebil. Med lejebilen kan du opleve alt det gode ved din destination fra Nord til Syd i det dejlige sommervejr. Du er helt fri til at udforske de smukke steder udenfor masseturismens rækkevidder, og finde unikke steder hvor du kan føle dig som en af de lokale. Vil du finde en dejlig, varm ferie i vintermånederne, bør du tjekke mine vintersol ferier, som lader dig søge mod solen selv i de køligere årstider.

Tag på sommerferie i Sydeuropa i sommeren 2023

Find din perfekte sommerferie destination i solen

Den varme sol, de charmerende kulturer og, mere end andet, den lækre mad gør Sydeuropa til det perfekte område at tage på ferie i, i 2023. Mine rejser på Cypern har givet mig ny indsigt ind i den smukke øs historie. Placeret i Middelhavet, som et mødested for forskellige kulturer og traditioner, er øen et centralt punkt for Middelhavskulturen.

Grækenland er min mest populære feriedestination, og her føler jeg mig virkelig også hjemme. Så snart jeg sætter fødderne på græsk jord, kan jeg ikke vente med at komme af sted til den nærmeste strand, helst i min lejebil så jeg kan nyde havduften når jeg kører langs kysten. Med mine fødder i sandet og blikket ud over det azurblå hav, kan jeg kun smile og slappe af. 

Men misforstå mig ikke, sommerferier til Italien og Malta har også givet mig uforglemmelige oplevelser. Her har jeg fundet hyggelige, small-scale ferieboliger der stadig gør mig lykkelig. På Malta elsker jeg de unikke farmhouses jeg har fundet på landet. Her er det så skønt at se ud mod solnedgangen med et glas vin i hånden. Men, er der et land der springer i mine tanker når det kommer til vin, så er det Italien. Landskaberne er så utroligt smukke, og jeg elsker altid at finde lokale vinproducenter hvor jeg kan smage nye, spændende vine.

Til en strandferie i 2023 er Portugal og Spanien helt klart skønne destinationer jeg kan anbefale. Begge lande har kilometervis af kystlinje med gyldne strande og klart, blåt vand. Perfekt til en dag på stranden, eller en romantisk gåtur ved solnedgang. I sensommeren er disse destinationer især dejlige, da solen stadig varmer rart og giver dig en følelse af at den solrige årstid varer lidt længere.

tema ferie europa

Temaer

tema ferie eliza was here

Interesser