20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Vinterferie 2021

  1. Home
  2. Ferie
  3. Skoleferier
  4. Vinterferie

På ferie i vinterferien

Søg mod de første solstråler!

Hvert år planlægger jeg at tage et smut ned til den sydeuropæiske sol i februar. Jeg går allerede længe i forvejen med destinationer i tankerne, hvor jeg ved der er dejligt varmt selv om vinteren. Jeg har allerede en liste med ideer til hvad jeg vil lave i løbet af min ferie, så jeg kan få mest muligt ud af tiden i solskinnet!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

eliza was here usp icons

Opdag mine ferieboliger til vinterferien

Mod solen om vinteren

”Sikke en smuk udsigt, Eliza!” siger min veninde Helena, mens hun kigger overrasket på mig. Jeg har lige fortalt hende mine planer om at tage til Sydeuropa i februar for at nyde solen. Da jeg spørger om hun vil med, svarer hun med det samme ”Ja!”.

Jeg er allerede i gang med en liste over ting og sager vi kan foretage os i vores vinterferie. I mine tanker går jeg alle mine opdagelser igennem. Det ville måske være en god ide at tage til Andalusien. Kystlinien bliver jo ikke kaldt Costa del Sol uden grund. Her kan selv den strengeste vinter ikke jage solen væk!

Jeg ved fra mine forrige besøg på Algarvekysten i Portugal, at det også er en god mulighed til vinterferien. Jeg har også altid haft lyst til at besøge karnevallet i Madeira i februar. Med dansende og svingende samba rytmer skulle vintertrætheden også hurtigt forsvinde!

Da jeg ringede til min ven Juan på Tenerife efter tips, inviterede han os med det samme til at komme at besøge ham. Han fortalte mig, at der i vinterferien er omkring 20 grader varmt på Tenerife. Jeg så pludselig mig selv sidde med et koldt glas vin på terrassen ved kysten, mens jeg nød solnedgangen.

Min liste med mulige feriedestinationer blev langsomt længere. Heldigvis gør det ingen forskel, hvor vi tager hen. Så længe solen skinner er jeg tilfreds!