Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
vinterferie eliza was here

Vinterferie

Rejs mod solen i skolernes vinterferie

  1. Home
  2. Ferie
  3. Skoleferier
  4. Vinterferie

Rejser i vinterferien

Søg mod de første solstråler i skolernes vinterferie!

Hvert år planlægger jeg at tage et smut ned til den sydeuropæiske sol i vinterferien. Jeg går allerede længe i forvejen med destinationer i tankerne, hvor jeg ved,at der er dejligt varmt selv om vinteren! Det ville måske være en god ide at tage til Andalusien. Med kystrækningen, Costa del Sol, må det i sandhed være solkysten over dem alle. Her kan jeg nyde solen og få varmen også selv om det er vinter. Måske en tur til naturskønne Lanzarote, hvor jeg kan udforske Timanfaya Park efter en dag ved poolen. 

Jeg ved fra mine forrige besøg på Algarvekysten i Portugal, at det også er en god mulighed at rejse til i vinterferien. Jeg har også altid haft lyst til at besøge karnevallet i Madeira i vinterferien. Med dansende og svingende samba rytmer skulle vintertrætheden også hurtigt forsvinde!

Rejs i skolernes vinterferie

Det findes ikke noget bedre end at rejse med dem, du holder allermest af. Hvis du har børn, kan du helt sikkert nyde godt af at rejse i skolernes vinterferie i uge 7 eller 8. Her kan hele familien virkelig nyde hinandens selskab i en af mine store villaer med plads til hele familien. Tag ud og rejse i vinterferien med din familie og oplev nogle af mine mange autentiske indkvarteringer, der er helt perfekt til at nyde varmen i vinterhalvåret.

Opdag mine ferieboliger til vinterferien