Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
juleferie eliza was here

Juleferie

Tag på ferie i juledagene

  1. Home
  2. Ferie
  3. Skoleferier
  4. Juleferie

På ferie i juleferien

Nyd juleferien i sol og varme!

Er du også nysgerrig efter at opleve hvordan folk fejrer jul i udlandet? Juleferien er et perfekt tidspunkt at opleve kulturen i Middelhavslandene på. Smag de lokales traditionelle retter, og hør om deres skikke og traditioner omkring juletiden. I Spanien lærte jeg for eksempel at Nochebuena (Juleaften) er den vigtigste helligdag, og at der serveres Turrón til dessert.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Se mine ferieboliger til juleferien

Mod solen i vintermånederne

Jeg tænker ofte tilbage på, da jeg for et par år siden tilbragte juleferien i Madeira. Hovedstaden Funchal var smukt dekoreret med lys og juletræer, sikke et smukt syn! Den 23. december fyldtes gaderne med dansende og feststemte mennesker til det berømte marked i Funchal Mercado dos Lavradores, med masser af boder, underholdning og lækre smagsprøver på Madeiras julespecialiteter. Men det spektakulære fyrværkeri show til nytår, har måske gjort det største indtryk på mig. Det er ikke for ingenting, at jeg planlægger at vende tilbage for at tilbringe juleferien på Madeira i år!

Lyder det fristende, at tilbringe juleferien med fødderne i sandet og en friskpresset drink i hånden? Det forstår jeg godt! Selvom du måske forbinder sne og kulde med julen, kan du jo også opsøge solen ved Middelhavet i helligdagene!