Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
skoleferier eliza was here

Skoleferier

  1. Home
  2. Ferie
  3. Skoleferier

På ferie i skoleferierne

Perfekt mulighed for at nyde Middelhavssolen!

Alle har deres egne præferencer når det kommer til ferieperioder. Det kan jeg sagtens forstå! Som en familie må man ofte tage hensyn til børnenes ferieperioder, eller også har man brug for en pause fra arbejdets stress og jag, måske ved en adults-only feriebolig hvor man kan nyde fred og ro. Hvert år er det et puslespil!

Jeg har gode nyheder! Jeg har dejlige feriesteder til alle skoleferieperioder i mine skønne Middelhavs-destinationer. 

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Sommerferie

Oplev Middelhavets varme

Påskeferie

Lad alle sanserne blomstre

Efterårsferie

Undslip det kolde efterårsvejr

Juleferie

Fejr juledagene i udlandet

Vinterferie

Søg mod de første solstråler

Mod solen i hver ferieperiode 

Med fødderne i sandet og solen der skinner, er du helt sikkert ved et af mine skønne feriesteder i løbet af sommerferien. Jeg kan varmt anbefale en strandferie i Grækenland - det er bare om at få pakket kufferten! I løbet af Maj er det nu også smukt på Malta, når alting blomstrer, eller i Italien når vinmarkerne står i flotte grønne farver. I Juleferien kan du sagtens tage på ferie, for eksempel i Spanien, hvor der op mod 18-20 grader. I efterårsferien er det endda omkring 25 grader på Cypern! I vinterferien kan du tage en tur til de bølgende bakker i Portugal, hvor der også altid er dejligt. Alle ferieperioder har deres egen charme!

En uge i varmere himmelstrøg

Ved du allerede hvornår du vil på solferie, eller kunne du bruge lidt tips? Jeg har samlet alle de danske skoleferier til dig, samt alle mine dejligste destinationer i Europa og omkring Middelhavet.Her er du garanteret en ferie væk fra mængden, hvor du kan slappe helt af. Selv efter bare en uges ferie, vil du komme hjem med intet andet end palmer og solskin i tankerne. Vil du opleve så meget som muligt på et par uger? Så kan du tjekke mine rundrejser, hvor du kan besøge flere af mine feriesteder i løbet af en enkelt ferie.

Slap af i løbet af skoleferierne

I skoleferierne vil du sikkert bare gerne slappe af og afstresse et dejligt sted, måske med en gruppe venner eller familien. Gå en tur igennem billedskønne bjergbyer, eller tag en tur til stranden hvor du kan få sand og vand mellem tæerne. Om aftenen kan du smutte forbi et supermarked og købe lidt lækkert, eller måske stoppe forbi en af de restauranter du spottede aftenen før. Alt dette er selvfølgelig nemt når du også har en lejebil med. Med lejebilen kan du tage rundt og opdage flere unikke steder på egen hånd, og nyde den dejlige natur. De venlige og gæstfrie ejere ved mine små hoteller og lejligheder er altid klar til at give dig tips til hvad du kan lave i området. Bestil en ferie ved en af mine hyggelige ferieboliger, og du vil allerede kunne nedtælle dagene til en solrig ferie, væk fra mængden. Vil du gerne på ferie med det samme? Så tjek mine last minute ferier.