20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Anmod om en rundrejse

Jeg hjælper dig gerne på vej!

  1. Home
  2. Ferie
  3. Rundrejser
  4. Anmodning

Udfyld formularen

Så skal jeg nok hjælpe dig!

Andalusien, den temperamentsfulde sydlige del af Spanien, er den ideelle destination til en rundrejse. Her kombinerer jeg fx gerne slentreture gennem de smalle hvide gader i Frigilliana med et besøg til de imponerende bygningsværker i Ronda. Eller tilføj Tarifa til din rundrejse, og slut din ferie af på den fantastiske kyststrækning!

I Algarve rejser jeg også gerne rundt, for at opleve flere steder. Start her din ferie ved kysten, for at besøge de uberørte strande og hank derefter op i din kuffert og tag til den charmerende landsby Lagos. Eller træk i vandrestøvlerne og rejs mere nordpå. Tag på vandretur i skyggen af de mange kork- og eukalyptustræer. Det hele er muligt her!

Italien er også perfekt til en middelhavs-oplevelsesrejse, hvor du overnatter flere steder. Tag på en tur gennem den eventyrlige by Assisi i Umbrien og slut af med et ophold mellem de grønne bakker i Toscana.

Dette er selvfølgelig kun et par eksempler på rundrejser ved Middelhavet. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med mange flere muligheder. Udfyld da formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.
Belgium+32
Denmark+45
Finland+358
Netherlands+31
Norway+47
Sweden+46
Italy+39
Swiss+41
Germany+49
United Kingdom+44
France+33

Du har valgt en præference. Vores rejsespecialister vil nu undersøge de aktuelle muligheder.

Budget pr. person