20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Rundrejser i Middelhavet

Jeg giver dig gerne inspiration!

 1. Home
 2. Ferie
 3. Rundrejser

Tag på en rundrejse

Vil du se mere af din destination?

Har du en destination i tankerne, men måske lyst til at se mere end en af mine ferieboliger? Det kan jeg godt forstå! Nogle gange vil man bare gerne se, opleve og prøve så mange ting som muligt. I det tilfælde er en rundrejse perfekt til dig! Du kan kombinere to, tre eller flere ferieboliger i løbet af din rundrejse. På denne måde kan du opleve endnu mere ved din destination.

Jeg giver dig gerne råd og tips til din rundrejse. Har du allerede en bestemt feriebolig i tankerne, eller vil du vide hvad du bedst kan kombinere den med? Her kan du se nogle af mine anbefalede steder til en rundrejse.

Anmod om en rundrejse

Vil du på en rundrejse? Du kan nemt anmode om en rundrejse, og så sender vi dig nogle forslag.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

eliza was here usp icons

Inspiration til en rundrejse i Portugal

Oplev komplet ro og fred

Algarve er et stort område på den portugisiske sydkyst, som jeg mistede mit hjerte til for mange år siden. Jeg kan varmt anbefale at besøge hovedstaden Faro. Byen har et hyggeligt, gammeldags centrum med fine gader, museer og masser af historie. Quinta dos Amigos ligger i dette område, hvor jeg elsker at indleve mig i den portugisiske atmosfære.

Udover Faro er Lagos også en skøn by i Algarve. Lagos ligger i den mest vestlige del, og er kendt for sine smukke klipper langs kysten og de vidunderlige strande. Det et bestemt et besøg værd! En autentisk og hyggelig feriebolig i dette område er eksempelvis Quinta das Portelas.

 • Komplet fred og ro
 • Det autentiske Portugal
 • Opdag det lokale køkken

Inspiration til en rundrejse i Grækenland

Oplev øerne fra nord til syd

En rundrejse på de græske øer er altid en fantastisk ide. Besøg de smukke strande på Kreta, eller kør langs de fantastiske kystlinjer på Rhodos. Du kan også tage ud og dykke ved de smukke koralrev omkring Zakynthos, hvor du kan se havskildpadder og farverige fisk. 

 • Prøv island-hopping
 • Blandt de lokale
 • Nyd det græske køkken

Tag på opdagelse på en rundrejse i Spanien

Fra fastlandet til øerne

Andalusien er rig på natur, historie og lækker spansk mad. I Middelalderen var der alle mulige slags mennesker der bosatte sig her. Det afspejler sig i arkitekturen og museerne, hvilket gør Andalusien til en perfekt destination til en rundrejse. Jeg anbefaler at besøge byen Ronda, som er en landsby delt i to af en kløft kaldet Tajo. Kløften adskiller den gamle bydel fra det kommercielle område, og broen bringer alt sammen og giver dig en spektakulær udsigt.

For at få det perfekte billede, kan du tage til Plaza Maria Auxiliadora og følge stien hen til de to udsigtspuntker. En af mine rustikke ferieboliger der ligger i området, er Casa de Montejaque, som ligger 26 minutters kørsel fra Ronda. Du kan også bo et sted der er tættere på stranden, som for eksempel Molino el Mastral, hvor stranden er bare et par hundrede meter væk. Området byder også på masser af aktiviteter, så du kan eksempelvis tage ud at ride.

 • Nyd spansk tapas
 • Kør gennem det grønne landskab
 • Langstrakte, gyldne strande

Tag på en rundrejse i Italien

Der er ikke noget så skønt som en cykeltur blandt de gule solsikkemarker i Italien. Tag på vinsmagning hos lokale producenter, eller tilbring din ferie hos en agriturismo, hvor du kan plukke tomater og friske krydderurter fra stedets egen have.

Du kan også besøge Sicilien eller Sardinien, og opleve øernes autentiske byer og smukke kyster. 

 • Lad dig omgive af vinmarker
 • Tilbring ferien i en agriturismo
 • La dolce vita

Idéer til en rundrejse på Cypern

Et specielt stykke af Middelhavet

Cypern kaldes kærlighedens ø, og ikke uden grund. Ifølge de græske myter blev gudinden Aphrodite født her, hvilket skulle være en af grundene til at øens natur er så frodig og smuk. Udover alle de kulturelle seværdigheder har Cypern også en helt særlig karakter med de lyse klipper, de grønne bjerge, hvide sandstrande og det blå hav.

Havnebyen Lamaca er bestemt værd at udforske. Tag på en bådtur eller se den byzantinske kirke. En af mine ferieboliger, Thalassines Villas ligger bare en halv time væk fra Lamaca. I kombination med den historiske by Paphos, har du masser af kultur at udforske. Paphos er blandt andet på UNESCOs World Heritage liste. I den smukke by kan du slentre en tur gennem de uendelige gader, eller nyde en bid mad i en af de mange restauranter. Azzurro Villas er også et perfekt sted at slappe af væk fra mængden.

 • Kulturelt mødested
 • Hvert sted er anderledes
 • Et væld af arkæologiske opdagelser

Mine tips til en rundrejse på Malta

VIl du med til den blå lagune?

Malta består af flere øer, nemlig Malta selv og øen Gozo. Begge øer har skønne seværdigheder, såsom smukke kirker, historiske byer og fantastiske strande med blå laguner. Svøm en tur i det klare, blå vand, og slap af med en drink på en terrasse med udsigt over bugten. En anden historisk by du ikke bør gå glip af er Mdina, som fører dig tilbage til Barokken og Middelalderen. Gå en tur gennem de gamle gader i centrum og se alle de små, autentiske butikker. Ikke så langt derfra, ligger ferieboligen Olive House, hvor du kan bo i traditionel maltesisk stil.

På vej til den anden ø passerer du den blå lagune. Vil du bo et sted med en fantastisk udsigt, bør du prøve View Point Boutique Living, hvor der er en spektakulær udsigt over bjergene. Her kan du også tage på smukke vandreture på stranden eller blandt klipperne. 

 • Tag fra en ø til en anden
 • Fuld af historie
 • En kulturel rejse

Oplev så meget som muligt...