Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
last minute spanien

Last minute ferie til Spanien

Mod den spanske sol med det samme

  1. Home
  2. Ferie
  3. Last minute
  4. Spanien

Er du på udkig efter en solrig last minute ferie til Spanien?

Det er aldrig for sent at rejse til Spanien!

Når jeg tænker på solens varme, pakker jeg hjertens gerne mine kufferter og drager på en last minute ferie til Spanien. De autentiske fincas, det traditionelle køkken og de bølgende bakker; Spanien har meget at byde på for ægte feinschmeckere. Jeg sætter mig ind i lejebilen, og den kører mig over de snoede veje gennem de grønne bjerge til mine autentiske indkvarteringer. De er spredt over det spanske fastland og de spanske øer. Uanset hvor du tager hen, vil du altid jage den spanske sol!

Tips til en last minute ferie til Spanien

Spanien er for mig en favoritdestination for en fly & drive-ferie, og på denne måde er jeg allerede endt på talloza spanske costas. Det bragte mig til smukke byer som Sevilla og Granada i Andalusien. Jeg kunne vandre rundt i gaderne i timevis. Glem ikke de solbeskinnede øer, når du rejser til Spanien i sidste øjeblik. På De Kanariske Øer er der f.eks. behagelige temperaturer hele året rundt. Landskaberne er også en seværdighed i sig selv; fra bananplantager på Tenerife til det stille månelandskab på La Palma og de sorte lavastrande på Lanzarote. Glem ikke sandklitterne på Gran Canaria!

Fælles for alle disse destinationer er, at du altid kan nyde de dejlige temperaturer og den gode mad. Mine spanske ejere er klar til at tage imod dig med åbne arme. Book en last minute ferie til Spanien, og i løbet af et par uger vil du være under den spanske sol med traditionelle tapas og et køligt glas sangria.

Opdag mine spanske last minute indkvarteringer i 2023

Unik last minute ferie til Spanien

Oplev den spanske siesta

Hvis jeg kunne rejse til Spanien i morgen, ville jeg gøre det! Det var i Sydspanien, at jeg for alvor lærte smagen af tapas, de gyldne strande og de venlige mennesker at kende. Uanset om det er et spansk feriehus med swimmingpool, en rummelig lejlighed til familien, et hyggeligt B&B eller en autentisk finca, har jeg altid nydt det her. Du må heller ikke undervurdere de spanske øers pragt. Deres unikke landskaber, særlige overnatningssteder og farverige landsbyer er en fornøjelse at opleve.

Det bedste tidspunkt at rejse i sidste øjeblik til Spanien

En last minute ferie om sommeren er altid godt! Fra maj til oktober er der varme temperaturer, solen skinner altid, og havvandet er dejligt at dykke ned i. Især månederne juni, juli og august er populære, også blandt de lokale. Du vil jævnligt møde dem på strandene. Du bor virkelig blandt de lokale. Men også om vinteren kan jeg godt lide at tage til Spanien, uanset om det er januar eller november, hvor vintersolen skinner godt nok til, at man kan gå rundt i en skjorte.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking