Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Last minute ferie til Portugal

Mod den portugisiske sol med det samme

  1. Home
  2. Ferie
  3. Last minute
  4. Portugal

Er du på udkig efter en solrig last minute ferie til Portugal?

Det er aldrig for sent at rejse til Portugal!

En destination, der kan besøges hele året rundt og som er dejlig at rejse til er pragtfulde Portugal! Hvis det stod til mig, ville jeg altid kigge efter en rejse til Portugal i sidste øjeblik. Uanset om det er for en uge eller en hel sommerferie på tre uger, vil de lokale præsentere dig for den portugisiske gæstfrihed. Uagtet om det er i nærheden af de gyldne strande eller mellem de grønne bakker, er dette stedet for en afbudsrejse.

Tips til en afbudsrejse til Portugal

For at få lidt hygge tager jeg gerne til Costa de Lisboa, hvor du altid kan tage en dag til en af de større byer som f.eks. Lissabon og få nogle souvenirs med hjem. Algarve er en skøn destination, hvor du kan nyde mange solskinstimer ved havet. Den store kystlinje fuld af gyldne strande føles som om den aldrig slutter! Hvis jeg vil nyde livet på øerne, tager jeg til Madeira. Og lad os ikke glemme den ro og fred du vil opleve i Alentejo. En afbudsrejse til Portugal bliver ved med at overraske mig!

Har du lyst til at pakke dine kufferter? Du kan nu booke en attraktiv og billig afbudsrejse til Portugal hos mig, og inden for få uger sidder du under den portugisiske sol.

Opdag mine portugisiske last minute indkvarteringer i 2023

Oplev autentiske portugisiske steder

Du kan ofte finde et hyggeligt Bed & Breakfast i Alentejo blandt de grønne skove. De søde ejere er der for dig med gode tips om området og arbejder hårdt og med stolthed for deres indkvartering. Hvis jeg virkelig vil have lidt privatliv, vælger jeg en villa i Algarve eller på Madeira. Med stranden i nærheden er det fantastisk at tage lejebilen, og før jeg ved af det, er mine fødder i havet. Hvis jeg ønsker en luksusferie, tager jeg til Costa de Lisboa, hvor jeg bor på hotel eller i en lejlighed.

Det bedste tidspunkt til en afbudsrejse til Portugal

Det er dejligt at rejse til Portugal hele året rundt! Om sommeren kan du nyde de varme temperaturer, og med en afbudsrejse i juni, juli eller august vil du opleve de højeste temperaturer. Der er sol nok til alle! Om vinteren er vejret mildt i Portugal, hvilket er perfekt til en aktiv ferie, hvor du kan gøre hvad som helst.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking