Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Last minute ferie til Grækenland

Mod den græske sol med det samme

  1. Home
  2. Ferie
  3. Last minute
  4. Graekenland

Er du på udkig efter en solrig last minute ferie til Grækenland?

Det er aldrig for sent at rejse til Grækenland!

I årevis har jeg besøgt de græske øer, og gang på gang opdager jeg en malerisk landsby eller møder gæstfrie lokale indbyggere. Desuden vil udsigten til det azurblå hav aldrig kede mig. Fra mine hyggelige indkvarteringer kan du beundre denne udsigt fra et græsk villa eller lejlighed. Min indre opdagelsesrejsende ville elske at rejse til en græsk ø på et, hvilket som helst tidspunkt af dagen, bare for at få den autentiske tzatziki! Er du klar til at rejse nu? Så kan en afbudsrejse til en af de græske øer anbefales. Flyv last minute og mærk solens stråler og den hyggelige stemning allerede i morgen.

Udforsk de græske øer i sidste øjeblik

Med sine 6.000 øer i Middelhavet, Det Ioniske Hav og Det Ægæiske Hav er Grækenland helt klart en optimal destination til en afbudsrejse, der byder på noget for enhver smag. Hver ø har sin egen charme. Jeg elsker at hoppe på et fly til Kreta i sidste øjeblik og slentre langs de endeløse sandstrande. Her kan jeg tømme mit hoved helt og aldeles, ligesom i bjergene på Samos. På Zakynthos går jeg jævnligt i vandet, da det er en fantastisk dykkerdestination med storslået natur. Hvis du er heldig, kan du måske endda se en skildpadde! Et afbudsrejse til Rhodos er en historisk opdagelse, og med over 200 kirker og andre imponerende bygninger er der meget at opleve. Og glem ikke den grønne ø Korfu med sit landskab af blomstrende oleander- og oliventræer.
 
Fælles for alle de græske øer er de hvide huse omgivet af oliventræer og de gyldne strande med det klare blå hav. Grækenland er derfor en af mine yndlingsdestinationer for en solferie. Book nu en billig afbudsrejse til Grækenland, og inden for få uger kan du nyde en lækker gyros og et glas retsina under den græske sol.

Opdag mine græske last minute indkvarteringer i 2023

Slap af i det græske paradis

Når det kommer til mad og drikke, vil du ikke mangle noget på, når du tager på en last minute ferie til de græske øer. Jeg kan allerede smage de græske smagsoplevelser! De lækre gyros, den berømte moussaka og den forfriskende græske salat. Jeg kan ikke selv få nok af dem. Vidste du, at grækerne har deres egen version af tapas? Prøv at bestille "mezze" på en græsk taverne; det er traditionelle græske snacks, som de lokale elsker. De lokale er mere end glade for at dele deres tips med dig og skænke dig et glas ouzo.

Det bedste tidspunkt at rejse til en græsk last minute

Fra april og frem rejser jeg ofte til Grækenland, men det kan stadig være lidt køligt på øerne i disse måneder. Især juni, juli og august er gode måneder til en afbudsrejse til Grækenland, hvis du kan lide høj sol og en varm temperatur. Jeg elsker dog stadig sensommeren i september og oktober, hvor jeg kan nyde stilheden og den sidste af de varme solstråler.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking