Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Last minute ferie til Cypern

Mod den cypriotiske sol med det samme

  1. Home
  2. Ferie
  3. Last minute
  4. Cypern

Er du på udkig efter en solrig last minute ferie til Cypern?

Det er aldrig for sent at rejse til Cypern!

Last minute ferier til Cypern vil altid overraske mig, for denne ø i krydset mellem Europa og Asien har så meget at byde på. Du kan fordybe dig helt i kulturen; fra udgravninger og borge til slotte. Faktisk er det ét stort museum, hvor du kan vandre rundt i timevis blandt de mange opdagelser. Men hvis du er en solelsker, får du også noget for dine penge her. Der er masser af skjulte strande, hvor du kan lægge dig på håndklædet. Med de bølgende palmer i baggrunden kan du slappe helt af.

Hvad vil skal du opleve på Cypern?

Der er heller ikke mangel på natur på denne smukke ø i Middelhavet. Især i foråret er det et must at holde øje med last minute ferier til Cypern. Jeg kan godt lide at rejse i denne periode på grund af den blomstrende natur, hvor hele øen er fuld af lyserøde blomster. Vandrere vil nyde Troödos bjergene, stoppe ved Caledonia vandfaldene og Cederdalen med tusindvis af cedertræer. Efter en god gåtur er det skønt at komme hjem til din autentiske feriebolig.
 
Cypern er også en overraskende destination for en kulinarisk ferie. På grund af sin beliggenhed er køkkenet meget varieret. Sæt dig ned på en terrasse i Paphos og nyd en forfriskende drink. Eller kør til Limassol, hvor du vil blive forbløffet. Ud over de fine kulinariske opdagelser er disse steder også hjemsted for enestående arkæologiske udgravninger, der er på Unescos liste over verdensarv. Jeg kan f.eks. godt lide at besøge Kato Paphos Archaeological Park eller udgravningerne i Choirokoitia.
 
Nu kan du bestille en fordelagtig last minute ferie til Cypern, og inden for 3 uger kan du opdage denne smukke øs hemmeligheder.

Opdag mine cypriotiske last minute indkvarteringer i 2023

Last minute ferier til det historiske Cypern

Der venter dig en allround ferie

Der mangler ikke seværdigheder på denne smukke ø! Mine last minute ophold findes over hele øen. Du kan køle dig ned ved poolen på dit autentiske hotel, hvor du kan nyde udsigten over havet eller de bølgende bakker.
Hvis du er på ferie i en lejlighed på Cypern, ender du ofte ude på landet. Et unikt sted i landskabet, hvor du kan opleve det autentiske liv på Cypern. Ejerne fortæller dig gerne om stedets historie!
Privatliv og ro kan findes i et feriehus på Cypern. Det ene øjeblik ligger du ved din private swimmingpool, og det næste øjeblik kører du i din lejebil for at opleve en af de smukke strande.

Det bedste tidspunkt at rejse til Cypern

Du kan besøge Cypern hele året rundt med mig i et sidste øjeblik. Uanset om du ønsker at pakke dine kufferter i maj eller oktober, er det muligt!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking