Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
last minute ferie eliza was here

Last minute ferie

Mod solen med det samme

  1. Home
  2. Ferie
  3. Last minute

Leder du efter lidt last minute sol?

Det er aldrig for sent til en solferie!

Forestil dig dette.. Inden for fire uger sidder du i skyggen af grønne oliventræer med en lækker morgenmad og lyden af havets bølger, imens du går en tur ved en af Middelhavets hvide strande. Sommerferien er på vej, men det er aldrig til at vide hvordan sommervejret bliver i Danmark...

Vil du sikre dig en ferie fyldt med sol? Det er muligt året rundt! Bestil en af mine last minute ferier til en god pris, og du er garanteret en dejlig solferie i Europa.

sommerferie eliza was here
  • Væk fra mængden: Fred og ro
  • Bekymringsfri booking og rejse
  • Finansiel sikkerhed gennem SGR

Last minute ferier for alle

Noget for alles smag

Uanset om du foretrækker at tage på ferie på et hotel, en ferielejlighed eller en villa, så er mine indkvarteringer autentiske og unikke! Selv hvis du vil tage på en last minute ferie med bil eller fly, er du sikret et sted langt fra masseturismen. På denne måde kan du tage på en tryg og dejlig ferie.

Du kan vælge den perfekte ferie til dig og dine nærmeste, om det så er et børnevenligt feriehus eller et hyggeligt boutique hotel til dig, der trænger til en romantisk getaway.

Vil du opleve endnu mere på din last minute ferie? Så kan du anmode om en rundrejse! Du kan angive, hvilke steder du vil besøge, og vi hjælper dig derefter med at finde nogle skønne ferieboliger. På denne måde kan du få mest muligt ud af din last minute ferie og se endnu mere af din destination.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Last minute destinationer i Europa

Tanken om en last minute ferie er et frirum fra stress og jag, hvor du kan slappe helt af og nyde din fritid. Dette kan du gøre på en varm destination i Europa med masser af sol og frisk luft.

Udover at give dig skøn mulighed for at nyde solen, er der masser af ting en last minute ferie kan byde på. Mine autentiske og hyggelige ferieboliger er altid væk fra mængden, så du kan slappe helt af og nyde familien, din partner eller bare naturens skønhed. Med lejebilen der altid er inkluderet, kan du tage på opdagelse i området.

Så hvad venter du på? Tag med på en last minute rejse i Europa til Grækenland, Spanien, Portugal, Italien, Cypern eller Malta. Er kufferten klar?