Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
tema ferie romantisk eliza was here

Romantiske ferier

  1. Home
  2. Ferie interesser
  3. Romantisk

Drøm dig væk under stjernehimmelen

På ferie sammen i Middelhavet

Jeg drømmer mig væk i solen på terrassen, men hører pludseligt nogen kalde på mig. Det er min spanske ven Blanca, der ser ud til at have store nyheder. "Cristobal har friet til mig!" Jeg vågner hurtigt op, og vi falder grinende i hinandens arme - hvor vidunderligt!

Da hun har fortalt mig alle detaljerne, ser hun på mig. "Vil du give os lidt tips til bryllupsrejsen? Det skal være den mest romantiske ferie i vores liv..."

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

En romantisk ferie for to

En ferie for to, der skal være den mest romantiske i deres liv - jeg ved præcis hvad jeg skal gøre med det! Jeg ved at Blanca og hendes mand ligesom jeg er helt vild med små og hyggelige steder, så en ferie på landet vil være perfekt for dem. Jeg tænker tilbage på den agriturismo jeg besøgte sidste år, med en fantastisk udsigt over de bølgende bakker. Der ville de kunne drikke et dejligt glas vin sammen, imens solen synker ned bag bakkerne... Ja, det må blive det! Det er den perfekte ferie for to.

På bryllupsrejse i Italien

Et par måneder senere vinker jeg farvel til Blanca og Cristobal sammen med de andre bryllupsgæster. De skal på bilferie igennem Italien med en lejebil, hvor de vil besøge små, unikke steder, som jeg har udvalgt til dem, og så ender de ved den agriturismo jeg havde i tankerne. De vil tilbringe deres bryllupsnat hos en romantisk bed and breakfast i området, og så snart de er ude af syne, ringer jeg til ejeren. "Er stearinlys, roser og champagne klar?"