Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
tema ferie luksus eliza was here

Luksus ferie

  1. Home
  2. Ferie interesser
  3. Luksus

Forkæl dig selv i Middelhavet

Alt hvad du har brug for

Palmetræernes blade rusler blidt i sommerbrisen. Vandet i swimmingpoolen skvulper stille. En fugl synger sin sang og konkurrerer med cikader fra de omkringliggende buske. Jeg hører overhovedet intet.

Jeg er i paradis i form af en luksusferie!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Luksusferie ved Middelhavets kyst

For at få en dejlig, luksuriøs ferie, behøver du ikke rejse længere end Middelhavet. Jeg har sammensat en liste med unikke feriesteder, hvor du kan virkelig kan indhylle dig selv i luksus. Eksempelvis kan du vælge en villa med privat pool, hvor du kan komme væk fra mængden med venner eller familie. Jeg elsker også små hoteller og B&Bs i det grønne, hvor ejerene har øje for detaljerne, og sørger for at at min luksuriøse ferie bliver helt perfekt. Det bedste i verden er at slappe af ved kanten af poolen med en god bog - indtil tapas kommer på bordet, selvfølgelig!

En autentisk oplevelse

For mig er en luksusferie mere end bare en ferie - det er en oplevelse, jeg vil huske i lang tid. Derfor vælger jeg små steder tæt på lokale samfund og byer. I Grækenland kan jeg for eksempel godt lide at nyde en luksuriøs ferie i det Ægæiske hav. På Kreta og Zakynthos kan jeg slippe væk fra dagligdagens stress og få en autentisk græsk oplevelse. Eller hvorfor ikke prøve at tage til Sardinien? Livet der er så godt, at folk let bliver 100 år. Det er på høje tid, at du forkæler dig selv med en luksusferie!