• Forside
  • Erfaringer med Eliza was here

Erfaringer med Eliza was here

Er du nysgerrig efter at læse, hvordan andre har oplevet deres ferie med Eliza was here? Herunder finder du en oversigt over rejseoplevelser på forskellige indkvarteringer. Desuden kan du på hver indkvartering også finde alle erfaringer fra andre rejsende.

Har du også været på ferie med Eliza was here? Del herunder gerne dine oplevelser. -Du kan også tilføje billeder. Så kan andre læse din bedømmelse og på den måde finde den perfekte ferie.

Rejseerfaringer fra venner

El Chorro Villas

AG
AG Dato tilføjet: 05-07-2019

Spanien Andalusien

vidunderligt sted - Vi valgte at rejse med eliza was here, fordi vi gerne ville finde en lille perle med privat pool væk fra turiststrømmene, hvor vi kunne slappe af uforstyrret og bare være sammen som familie. Det må vi sige vi fandt i El Chorro Villas. Vi har boet en uge i Atalaya villaen og er meget tilfredse. At sidde ude ved poolen om aftenen og kigge ud over bjergene og dalen er simpelt hen magisk. Ørnene kredser over bjergtoppen. Gedehyrden kommer forbi med sine geder op på bjerget - og ned igen senere på aftenen. Cikaderne synger og hundene i dalen glammer. Du hører intet andet. Poolen er fantastisk i løbet af dagen og huset er altid køligt selvom vi kom op på 40 grader udenfor. Vejen dertil er udfordrende, og vi opgraderede vores lejebil til næsthøjeste niveau, og det er jeg glad for. Ville nødig køre på de veje i en bil med lille motor. Vejene gjorde også at vi ikke kom afsted på ret mange af de udflugter vi havde overvejet. Men det gjorde ikke så meget, for det er et sted du sagtens kan være hele dage. Vi så Caminito Del Rey fra vejsiden, kørte til de kunstige søer og besøgte de omkringliggende byer for at handle ind. En dag tog vi også til byen Antequerra, der ligger ca tre kvarters kørsel væk. Det er en af de hvide byer i Andalusien, og der er vanvittigt smukt. Der ligger også en stor carrefour i forbindelse med et indkøbscenter, hvis du skal handle stort ind. Vil give min varmeste anbefaling til El Chorro Villas, hvis du er på udkig efter et sted med fred, ro og store naturoplevelser.

Fazenda Grande

Anne Birkebæk
Anne Birkebæk Dato tilføjet: 28-06-2019

Portugal Algarve

Fazenda Grande - Vi er et par i pensionsalderen, som lige har tilbragt 9 dage på Fazenda Grande. Overordnet er der mange dejlige forhold omkring stedet at fremhæve, Især det store fælles uderum med masser af stole og borde samt solstoleområdet ved poolen var fint. Parasolerne var godt nok lidt hullede og sad ikke så godt fast, så det hændte, at de blæste op af deres rør.
Det mest irriterende var dog at der står i informationen, at der er WIFI i en del af uderummet; men det er en sandhed med modifikationer, for ofte virkede det ikke. Samtidig var mobilsignalet så dårligt, at man faktisk ikke kunne ringe til den anden fra poolområdet, hvis denne var inde i huset. Vi vil foreslå en forstærkning af WIFI-nettet.
Vi kom sent om natten og havde bestilt en morgenmadspakke. Når der nu står i jeres information, hvad den indeholder, så er det lidt ærgerligt, at der hverken er skinke eller marmelade. Vi har boet i rigtig mange ferieboliger, men vi har aldrig oplevet et køkken så sparsomt udstyret med grundingredienser som kaffefiltre, lidt salt og peber o.l. bare til at komme i gang med. Der var INTET.
Damen, som gjorde rent hos os m.m., og det gjorde hun fint, var sød og venlig. Vi fik også skiftet håndklæder flere gang, og når man spurgte om noget, fik man svar. Ellers blev der ikke sagt så meget. Men vi havde måske nok forestillet os noget andet, når man læser beskrivelsen af stedet. De her mennesker virkede ikke som de egentlige ejere, men måske nogle, der forpagtede eller passede stedet? Der var heller ikke det mindste tegn på at de ville arrangere fællesgrill, som det er beskrevet i materialet, og der var ikke noget med at sige pænt farvel til os, da vi rejste eller give os information om, hvad vi gjorde med husnøglen. Det ville ellers lige have gjort et godt indtryk. Der mangler lidt hjerte i det hele. Det skriftlige informationsmateriale i boligen, som vi fandt efter et par dage, mangler opdatering.
Vi fandt opholdet passende til prisen; men vi kan se, at prisen nu er stigende, og så ville vi have syntes, at der var mere, der skulle have været bedre. Det hele er kønt og idyllisk, men også lidt nedslidt sine steder.

*Eliza was here har været i kontakt med gæsterne samt ejeren og har taget følgende tiltag:
- Forbedring af Wifi-signal;
- Nye parasoler;
- Sørge for basisudstyr i køkkenet, fx kaffefiltre, salt og peber;
- Personlig kontakt og mere mundtlig kommunikation om praktiske forhold, især ved og angående velkomst og afrejse.

Caesars Gardens Hotel & Spa

Tobias Steen Sejersen
Tobias Steen Sejersen Dato tilføjet: 02-06-2019

Grækenland Rhodos

Flotte omgivelser - Havde 7 virkelig gode dage på Caesars som ligger meget smukt omgivet af golde bjerge med udsigt til havet. Meget imødekommende og venligt personale, virkelig god service! Lækkert pool og spa område som indbyder til afslapning i lækre omgivelser. Ligger ca 15 min gang fra Lindos, vi havde bil og kom således nemt til stranden hvor man kunne parkere helt tæt ved, var der dog også udenfor højsæson. Kan klart anbefales. Hvis man skal give noget konstruktiv kritik må det være: bedre WiFi på værelserne, bedre hovedpuder (og bedre senge).

Ellotis Villas

Annemette Voss Fridthjof
Annemette Voss Fridthjof Dato tilføjet: 21-05-2019

Grækenland Kreta

Selvstændig - Vi tilbragte 4 dage i en villa oppe i bjergene med udsigt til sneklædte bjergtoppe og olivenlunde under den varme forårssol. Det var vidunderligt. Det var super fedt at have egen pool, og husene er fuldt udstyret med alt, man har brug for, når man gerne vil tilbringe nogle dage væk fra travle turistområder. Man kan på 5 minutter køre ind til den nærliggende by, Vamos, hvor man kan gøre sine indkøb, får lidt at spise og få en is i solen. Vi slappede bare af, og kombinerede vores ophold med nogle ture til både den sydlige del af Kreta samt besøg i Chania. Ellotis Villas ligger forholdsvist centralt ifht at komme rundt på øen og få nogle oplevelser med hjem i kufferten.

Cressa Ghitonia Hotel & SPA

Annemette Voss Fridthjof
Annemette Voss Fridthjof Dato tilføjet: 21-05-2019

Grækenland Kreta

Selvstændig - Cressa Ghitonia er det perfekte sted, hvis man er par, der søger afstresning fra hverdagen. Der er en sjælden ro, og en meget autentisk, nærværende stemning på stedet. Der er den smukkeste udsigt, gode muligheder for at finde oaser og private kroge, hvor man kan læse en god bog eller lukke øjnene for en stund, - og spa-behandlingerne er også anbefalelsesværdige. Vi nød hvert øjeblik. Personalet er super hjælpsomme og giver gerne gode, brugbare tips til, hvad man kan se i nærområdet og hvor der er gode spisesteder, hvis man altså ikke spiser på hotellet. Den nærliggende lille fiskerby, Mochlos, kan anbefales at aflægge et besøg. Det er en 10 minutters køretur fra hotellet.

Fazenda Grande

Tine Hansen
Tine Hansen Dato tilføjet: 30-04-2019

Portugal Algarve

Endnu en perle - Fazenda Grande, endnu én af Elizas perler. Tæt ved den hyggelige by Tavira, strandene og de små øer. Hver morgen nød vi friskpresset appelsinjuice, aldrig smagt bedre! Et sted i Algarve, der er svært at tage afsked med.

Fazenda Grande

Anne & Lars
Anne & Lars Dato tilføjet: 30-04-2019

Portugal Algarve

Fazenda Grande - Fantastisk lokation på landet. Du har udsigt til bakker med appelsintræer, men samtidigt er du i Tavira by indenfor 10 minutter, hvor der er caféer og et torv. Der er desværre lidt lydt i lejlighederne. Ejerne er søde mennesker, der ved vores ankomst havde stillet en lækker frugtskål klar til os.

Finca Vista Bonita

Gitte og Anders
Gitte og Anders Dato tilføjet: 10-02-2019

Spanien Tenerife

Fantastisk - Vi har lige været 13 dage på Finca Vista Bonita og ALT var perfekt. Hyggelig indretning, super udsigt og skøn have. Lige STEDET for os, som trængte til fred og ro Opvarmet swimmingpool og jacuzzi blev flittigt brugt Helt sikkert : PÅ GENSYN 💕🏝

La Posada del Angel

Ellis & Gudmund Mortensen
Ellis & Gudmund Mortensen Dato tilføjet: 04-02-2019

Spanien Andalusien

Her skal du hen - Vi nød at bo ved dette idylliske lille hotel i en uge. Meget søde og hjælpsomme værter, Alex & Esther, og resten af medarbejderne. De gav os en masse gode tips til ture i området. Nice nice.

Casa La Cuadra

Hanne Littau
Hanne Littau Dato tilføjet: 20-12-2018

Spanien Tenerife

Pragtfuldt - Er fuldstændig enig med den øvrige anmeldelse. Charmerende hus og have. Mange gode siddepladser både ude og inde. Vi havde fantastisk vejr her midt i december og slappede HELT af. Utroligt stille, ingen bilstøj, ingen naboer der larmer mm. Kun af og til lidt hundegøen. Vejen de sidste 3 km fra Chimiche er meget snoet med hårnålesving, men det vænner man sig til, når man har kørt den nogle gange, og der er meget lidt trafik. I vejkrydset i Chimiche er en lille forretning, hvor man kan få det meste og ellers er der det store Dino Mercado i San Isidro. Telefonering foregår udenfor med lidt tålmodighed. Hvis vi skulle komme med et forslag til forbedringer, så er det en elkedel og lidt mere lys over køkkenspisepladsen. Det er 3. gang vi rejser med Eliza og det er ikke sidste gang. Alt fungerer perfekt.

Har du også været på ferie med Eliza? Del din erfaring!

Tilføj erfaring