Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
erfaringer eliza was here

Del dine erfaringer

Vil du dele dine ferieoplevelser?

  1. Home
  2. Erfaringer

Er du nysgerrig efter andres anmeldelser og bedømmelser? 

Hvis du overvejer at booke en ferie hos mig, vil du naturligvis gerne være sikker på, at alt er velorganiseret, og at opholdet lever op til alle forventninger. Hvem er bedre til at bedømme dette end de gæster, der har besøgt mine forskellige indkvarteringer?

100% ægte gæsteanmeldelser

Kun gæster, der har reserveret via Eliza was here og har boet i den pågældende bolig, kan skrive en anmeldelse. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres data (f.eks. bookingnummer og bookingoplysninger). Dette giver dig mulighed for at træffe en informeret beslutning om din næste feriedestination på baggrund af de korrekte og mest opdaterede anmeldelser.

Ønsker du at skrive en anmeldelse?

Har du booket en ferie med Eliza was here? Vi vil meget gerne høre, om du har nydt det! Vi opfordrer dig til at skrive en anmeldelse via e-mail, når du er kommet hjem fra din ferie. Vi værdsætter også at få mere at vide om din oplevelse via Trustpilot, Google og Facebook

Corona anmeldelser

Eliza was here

  • Specialist i små unikke rejser i mere end 20 år
  • Alle indkvarteringer er nøje udvalgt og besøgt
  • Kundebedømmelse på 9.1

Heidi Markland

Fra ende til anden har jeg aldrig oplevet at få så god og personlig service fra et rejsebureau. Derudover var rejsemålet over alt, hvad man kunne forvente. Vi følte os forkælede på den gode måde, og alt var perfekt! Vi kommer helt sikkert til at rejse med Eliza igen, og jeg anbefaler det gerne til alle, der ønsker en ferieoplevelse med personlighed.

- Trustpilot

Hanne

Vi havde en aldeles skøn ferie på Gran Canaria. Huset levede fuldt ud op til billedmaterialet og beskrivelsen. Der var en udførlig kørselsvejledning med både kort og tekst. Der var god kontakt med Eliza på mail og telefon.

- Trustpilot
Kirsten Thomsen

Har haft en dejlig tur. Lige fra vi bestilte, og til vi var hjemme igen, blev vi holdt godt informeret. Et selskab hvor der var styr på alt og et dejligt sted i bjergene på Kreta. Det var fedt med bilen, som gjorde, at man kom rundt og så en del.

- TrustpilotEva Hansen

Jeg har kun positiv feedback til Eliza was here! Efter bookingen blev der løbende sendt flere behjælpelige e-mails, og det var en tryg oplevelse. Efter rejsen modtog jeg endda en gavekurv med italienske specialiteter – utrolig positiv merværdi! Vi booker gerne herigennem en anden gang!

- Trustpilot


Her er 5 af mine bedst vurderede ophold