• Forside
  • Erfaringer med Eliza was here

Erfaringer med Eliza was here

Er du nysgerrig efter at læse, hvordan andre har oplevet deres ferie med Eliza was here? Herunder finder du en oversigt over rejseoplevelser på forskellige indkvarteringer. Desuden kan du på hver indkvartering også finde alle erfaringer fra andre rejsende.

Har du også været på ferie med Eliza was here? Del herunder gerne dine oplevelser. -Du kan også tilføje billeder. Så kan andre læse din bedømmelse og på den måde finde den perfekte ferie.

Rejseerfaringer fra venner

Fazenda Grande

Tine Hansen
Tine Hansen Dato tilføjet: 30-04-2019

Portugal Algarve

Endnu en perle - Fazenda Grande, endnu én af Elizas perler. Tæt ved den hyggelige by Tavira, strandene og de små øer. Hver morgen nød vi friskpresset appelsinjuice, aldrig smagt bedre! Et sted i Algarve, der er svært at tage afsked med.

Fazenda Grande

Anne & Lars
Anne & Lars Dato tilføjet: 30-04-2019

Portugal Algarve

Fazenda Grande - Fantastisk lokation på landet. Du har udsigt til bakker med appelsintræer, men samtidigt er du i Tavira by indenfor 10 minutter, hvor der er caféer og et torv. Der er desværre lidt lydt i lejlighederne. Ejerne er søde mennesker, der ved vores ankomst havde stillet en lækker frugtskål klar til os.

Finca Vista Bonita

Gitte og Anders
Gitte og Anders Dato tilføjet: 10-02-2019

Spanien Tenerife

Fantastisk - Vi har lige været 13 dage på Finca Vista Bonita og ALT var perfekt. Hyggelig indretning, super udsigt og skøn have. Lige STEDET for os, som trængte til fred og ro Opvarmet swimmingpool og jacuzzi blev flittigt brugt Helt sikkert : PÅ GENSYN 💕🏝

La Posada del Angel

Ellis & Gudmund Mortensen
Ellis & Gudmund Mortensen Dato tilføjet: 04-02-2019

Spanien Andalusien

Her skal du hen - Vi nød at bo ved dette idylliske lille hotel i en uge. Meget søde og hjælpsomme værter, Alex & Esther, og resten af medarbejderne. De gav os en masse gode tips til ture i området. Nice nice.

Casa La Cuadra

Hanne Littau
Hanne Littau Dato tilføjet: 20-12-2018

Spanien Tenerife

Pragtfuldt - Er fuldstændig enig med den øvrige anmeldelse. Charmerende hus og have. Mange gode siddepladser både ude og inde. Vi havde fantastisk vejr her midt i december og slappede HELT af. Utroligt stille, ingen bilstøj, ingen naboer der larmer mm. Kun af og til lidt hundegøen. Vejen de sidste 3 km fra Chimiche er meget snoet med hårnålesving, men det vænner man sig til, når man har kørt den nogle gange, og der er meget lidt trafik. I vejkrydset i Chimiche er en lille forretning, hvor man kan få det meste og ellers er der det store Dino Mercado i San Isidro. Telefonering foregår udenfor med lidt tålmodighed. Hvis vi skulle komme med et forslag til forbedringer, så er det en elkedel og lidt mere lys over køkkenspisepladsen. Det er 3. gang vi rejser med Eliza og det er ikke sidste gang. Alt fungerer perfekt.

Lameriana Village

Line Hansen
Line Hansen Dato tilføjet: 26-11-2018

Grækenland Kreta

Fantastisk sted - Helt igennem et fantastisk og unikt sted. Stedet er fredfyldt og roligt. Hotellet er bygget på gamle ruiner fra en lille landsby, som er fuldt renoveret og som gemmer på en unik historie. Servicen fra personalet er helt i top og alle er positive og imødekommende. Helt sikkert et sted vi forventer at besøge igen i om nogle år. Både fordi vi havde en helt igennem fantastisk ferie og fordi vi har lyst til at se stedet igen når de sidste bygninger står færdige.

Casa La Cuadra

Lisbeth
Lisbeth Dato tilføjet: 16-11-2018

Spanien Tenerife

Vidunderligt - Vi tilbragte vores bryllupsrejse i Casa la Cuadra. Huset er vildt smuk, og stort. Og så den have... Meget grøn, meget hyggelig, med masser af siddepladser og hyggelige hjørner. Poolen er ikke stor, men den var perfekt til os. Nogle gange skal du dele det med firben, der klatrer op mod væggen og hænger deres haler i vandet for at køle af :-) Hvis du ikke bryder dig om det, kan du altid fiske dem ud med et net. Poolen holdes ren ved hjælp af en flydende klorblok. Du behøvede ikke at gå ud af døren for at få brød: du får en pose fra Osiris og hans far. Hvis du hænger den ved døren om aftenen med en euro i den, vil bageren ligge to friske små baguette i næste morgen. Kun om søndagen levere de ikke, men så får du dobbelt levering om lørdagen :-)

Hacienda Buen Suceso

Carin og Peter
Carin og Peter Dato tilføjet: 16-11-2018

Spanien Gran Canaria

Vidunderligt sted! - Vi holdte en uges ferie i oktober måned i Hacienda del Buen Suceso, et smukt sted - lige så smukt som på billederne. Med bil kommer du nemt til Arucas, en dejlig landsby, hvor der i oktober er lidt stille. I Casa Antigua fandt vi en meget god restaurant. Også dejligt at besøge: Maspalomas (en times kørsel), det gamle centrum af Las Palmas, Teror, Galdar, Cenobio de Valeron, Aguimes, Pico de Bandama osv. Hvis du viser nøglen til hotellet, kan du gratis komme til en meget flot have (100 meter gåtur fra hotellet), det er værd at se! Værelserne er lidt lydte, men ja, der er ingen ballademagere på et sådanne et sted ;-)

Quinta do Arco

Ole
Ole Dato tilføjet: 16-11-2018

Portugal Madeira

Smuk beliggenhed - Vi fandt en smuk beliggenhed. Husk på, at her ikke altid er sol. Vi ankom i mørke men til den skønneste duft af roser. Vidunderligt og roligt miljø. Sengene var lidt hårde. Det vidste vi dog i forvejen. Med hensyn til mad var der en dejlig grill. Restauranten der var lige i nærheden, var ikke så meget os. Vi havde en rigtig dejlig ferie og øen er absolut værd at udforske i bil.

Koules Estate

Katrine
Katrine Dato tilføjet: 24-10-2018

Grækenland Kreta

Mrs - Smukt og fredfyldt sted, med en fantastisk udsigt! Vi var her i uge 42, og da stedet er lidt højt beliggende kan en varm trøje anbefales. Super fin service med græsk "take away" leveret til døren fra den nærliggende taverna. De små nærliggende byer Episkopi og Melidoni er meget smukke og bestemt et besøg værd. Melidoni grotten kan bestemt også anbefales - og der er en fin cafe med fantastisk udsigt. Skal man ud at spise, er der mange gode restauranter i Panormos med havudsigt.

Har du også været på ferie med Eliza? Del din erfaring!

Tilføj erfaring