• Forside
  • Erfaringer med Eliza was here

Erfaringer med Eliza was here

Er du nysgerrig efter at læse, hvordan andre har oplevet deres ferie med Eliza was here? Herunder finder du en oversigt over rejseoplevelser på forskellige indkvarteringer. Desuden kan du på hver indkvartering også finde alle erfaringer fra andre rejsende.

Har du også været på ferie med Eliza was here? Del herunder gerne dine oplevelser. -Du kan også tilføje billeder. Så kan andre læse din bedømmelse og på den måde finde den perfekte ferie.

Rejseerfaringer fra venner

Avdou Collection Suites

Ellen og Kristian
Ellen og Kristian Dato tilføjet: 04-09-2018

Grækenland Kreta

Bryllupsrejse - Vi havde set frem til noget varmt og dejligt. Vi blev ikke skuffede. Sikke flotte og gennemførte lejligheder med en skøn stille beliggenhed uden larm og stress. Dette er det dejligste sted vi har været, ren luksus og velvære. Her er rent og pænt overalt. Personalet gør alt for at vi er veltilpas. Eilleen er noget særligt. Hun gir gode råd og tips, og spørger til vores velbefindende, og om alt er i orden. Mere varme og venlighed har vi sjældent mødt. TAK for en dejlig bryllupsrejse.

Finca Son Sama

Christina
Christina Dato tilføjet: 09-08-2018

Spanien Mallorca

Guf for sjælen - Dette sted kan ikke beskrives med ord det skal opleves. Der er så roligt og smukt, at man ikke kan andet end koble af fra hverdagens strabadser. Der er ingen trafiklyde, ingen menneskeskabte lyde kun ro og naturlyde. Man hører hanen gale i det fjerne, hønsene med deres kyllinger, hestens prusten, gedernes klokker..... og intet andet. Stedet ligger højt så der er lidt køligere om natten end nede i byen eller ved kysten. Dette er specielt en fordel om sommeren, man kan rent faktisk få en fornuftig nattesøvn uden aircondition. Og nogle skønne vide udsigter, man kan se ø-formationen Cabrera i det fjerne. Morgenmaden er en oplevelse i sig selv. Vi har rejst meget og har sjældent oplevet en ordentlig morgenmad, men dette sted overgår dem alle. Der er juicemaskine så man kan presse sin egen morgen juice på ingen tid, Marga, den sødeste køkkendame, kommer til bordet og spørger om man vil have æg, spejlæg, røreæg, omelet, kogt æg, med eller uden bacon! Der er Mallorquinsk pålæg, marmelader, yoghurt, frisk frugt, frisk lavet brød, med meget mere. Morgenmaden spises i de skønneste omgivelser i skyggen af en efeu beklædt pergola. Værten/ejeren Miguel Angel er enormt sød, hilser altid og spørger til om alt er i orden, tager sig tid. Der er rent og ryttet og meget velholdt. Poolen er en saltvandspool og der er bruser ved den. Den er med jacuzzi og vandfald som man selv kan aktivere ved behov, så lækkert. Solsengene er gode og man får udleveret poolhåndklæder og en strandparasol ved ankomst, skønt! Stedet ligger tæt på Palma, kun 20 minutter i bil. Den lille by Llucmayor, som er 5 minutter væk i bil, er charmerende og har 3 markeder om ugen, onsdag, fredag og lørdag. Her kan man købe alt fra friske fødevarer til tøj og souvenirs. Der er også nogle gode og prisbillige restauranter, jeg vil varmt anbefale den lille tapas restaurant, men der skal bestilles bord, den er meget populær også blandt de lokale :-) Der en del små meget charmerende og inspirerende butikker. Vi er store fans af dette sted og næste gang vi skal til Mallorca bliver dette sted, med stor sansynlighed, vores foretrukne indkvartering.

White Village

Inger Smith
Inger Smith Dato tilføjet: 03-08-2018

Grækenland Rhodos

Super ferie i White Village - Vores uges ferie i White Village var fantastisk! Virkelig venlige og hjælpsomme mennesker, pænt og ekstremt roligt... kort sagt, vi havde alt vi behøvede for en fantastisk ferie. Også med vores udlejningsbil var alt helt fint, og du kan bestemt bruge den til at komme rund på tur, tage til stranden, ud og spise eller til supermarkedet... Alt var velorganiseret af Eliza! Vi anbefaler absolut denne ferie og dette sted!

Casas de Montejaque

Yvonne Christensen
Yvonne Christensen Dato tilføjet: 03-08-2018

Spanien Andalusien

Super ferie - I begyndelsen af juli havde vi virkelig en fantastisk ferie her. Meget venlig modtagelse og en meget flot rummelig og ren indkvartering med en fantastisk tagterrasse med udsigt over landsbyen og omgivelserne. Vi fik vandret en del I området og med lejebilen tog vi på ture til Ronda, Jerez og Sevilla: sikke nogle oplevelser!! Den stille landsby med sine venlige beboere har alt, for en dejlig ferie: Smalle gader, barer, supermarkeder og en lækker restaurant La Casita. Eliza har opfyldt alt hvad der blev lovet på forhånd: SUPER

Apartment Aposperites

Anja og Ole
Anja og Ole Dato tilføjet: 02-08-2018

Grækenland Kreta

Roligt sted - Efter en svingende og stejl bjergvej og derefter ned igen og en tur gennem dalen, kommer du til Drosia. Indkvarteringen var hyggelig og morgenmaden, som George serverede på vores terrasse var virkelig lækker. Du har en smuk udsigt fra din terrasse. Poolen er ikke så stor, men god nok til at blive kølet af. Du har også en smuk udsigt over bjerget fra poolen. Der er en restaurant i landsbyen, men vi kørste ofte til Bali Beach (ca. en halv time), der er nogle gode restauranter og også en smule underholdning. Préveli Strand er et must og Arkadi kloster er også rigtig interessant. Der er nok at opleve i området, men uden en bil kommer du ikke så nemt rundt!

Koules Estate

Anne Winther
Anne Winther Dato tilføjet: 02-08-2018

Grækenland Kreta

Afslappet, gæstfri, smuk - Hvor har vi nydt Kreta endnu engang. Vores tredje tur med Eliza og igen ser vi tilbage på en dejlig ferie. Et dejligt rent, rummeligt og smukt hus med en fantastisk have beliggende mellem gedernes græsmarker. Om aftenen hyggede vi med at læse bøger og nyde den fantastiske udsigt, havet i det fjerne og lyden af klokkerne fra gederne der gik rundt. Det er muligt at få mad leveret af den meget venlige Anastasia i kroen fra en lille landsby. Morgenmaden og aftensmaden var lækker græsk mad, som bliver leveret til tiden - og meget velsmagende. Poolen, pladsen på indkvarteringen, de venlige og gæstfrie grækere gør dette til en oplevelse, som vi ikke glemmer... kan absolut anbefales!

Ellotis Villas

Karina Andreasen
Karina Andreasen Dato tilføjet: 01-08-2018

Grækenland Kreta

Nydelse! - Der er dejligt på Ellotis Villas. Udsigten er smuk og med rolige omgivelser. Du kan finde alle de nødvendige ting i nabolaget. For mere shopping burde du tage til Chania (+/- 30 minutters kørsel). Også i Kalyves er et lille supermarked hvor du kan få dagligvarer. Huset er rummeligt og super rent. Huset er godt forsynet. Og servicen var fantastisk! De var så flinke. Det er virkelig et plus på Ellotis Villas. Omgivelserne i Vamos er super grønne og smukke. Ideel til vandreture (køre er mere vanskeligt med bjergene og bakkerne). Alt i alt havde vi en rigtig god ferie.

White Village

Finn og Jane Andersen
Finn og Jane Andersen Dato tilføjet: 01-08-2018

Grækenland Rhodos

Dejlig ferie! - Dette var min første ferie i Grækenland og sikke et godt valg! Folk er gæstfrie og venlige, maden er velsmagende og øen er smuk. Vi blev taget godt imod ved ankomst i White Village, på trods af den sene tid grundet sen flyrejse. Vi nød vores ophold; rummeligt hus, gode senge, super rene og dagligt rene håndklæder. Meget privatliv samt smukke udsigter. Massere af restauranter i området, Pelecanos i Vati anbefales stærkt med børn. Spørg i receptionen om tips, de vil hellere end gerne hjælpe dig med aktiviteter og de mange strande i området. Vandet i poolen var lidt koldt, men havvandet var dejligt!

Apartment Aposperites

Bodil Ravn-Nielsen
Bodil Ravn-Nielsen Dato tilføjet: 01-08-2018

Grækenland Kreta

Lærer - Fortryllende beliggenhed. God lejlighed, dog noget mangelfuld mht service. Vi måtte stykke sammen fra alle 3 lejligheder for at få til alle 12 personer. Dejlig morgenmad og vært, der bekymrer sig om dig som gæst. Beskrivelsen af afstande bør dog opgives i køre-minutter og ikke km. Nærmeste strand Aliki ca. 30 min kørsel.Nærmeste større supermarked i Perama ca 40 min kørsel. Så er der til gengæld betagende udsigt under kørselen. Rengøring lader noget tilbage at ønske. Især er det ulækkert, at de obligatoriske toiletspande kun blev tømt ca. hver 3. dag. Når man er 4 personer i lejligheden, bliver det hurtigt problematisk.

Kissamos Windmills

Carsten
Carsten Dato tilføjet: 31-07-2018

Grækenland Kreta

Fantastisk ferie - Vi har for tredje gang booket et ophold med Eliza, for tredje gang var alt perfekt arrangeret. Bilen i lufthavnen blev arrangeret inden for få minutter (i forvejen var alt udfyldt). Vi havde en 2 personers lejlighed i 16 nætter. Lejligheden ligger omkring 1 km fra stranden (sten, stille og lækkert vand). Har alle dagene lavet mad på de 2 kogeplader, det gik helt fint. Det var dog lidt ærgerligt at der ingen ovn / mikroovn var. Dog var der køleskab med fryser. Lejligheden blev rengjort hver dag. Hvis du ønsker at komme hertil, skal du holde af stilhed. På ca. 6 km. Afstand ligger byen Kissamos, hyggelig by, men Chania by er et must og kun ca. 30 minutters kørsel.
Eliza: Tak, og næste år vil vi selvfølgelig booke hos jer igen!

Har du også været på ferie med Eliza? Del din erfaring!

Tilføj erfaring