• Forside
  • Erfaringer med Eliza was here

Erfaringer med Eliza was here

Er du nysgerrig efter at læse, hvordan andre har oplevet deres ferie med Eliza was here? Herunder finder du en oversigt over rejseoplevelser på forskellige indkvarteringer. Desuden kan du på hver indkvartering også finde alle erfaringer fra andre rejsende.

Har du også været på ferie med Eliza was here? Del herunder gerne dine oplevelser. -Du kan også tilføje billeder. Så kan andre læse din bedømmelse og på den måde finde den perfekte ferie.

Rejseerfaringer fra venner

Casa La Cuadra

Lisbeth
Lisbeth Dato tilføjet: 16-11-2018

Spanien Tenerife

Vidunderligt - Vi tilbragte vores bryllupsrejse i Casa la Cuadra. Huset er vildt smuk, og stort. Og så den have... Meget grøn, meget hyggelig, med masser af siddepladser og hyggelige hjørner. Poolen er ikke stor, men den var perfekt til os. Nogle gange skal du dele det med firben, der klatrer op mod væggen og hænger deres haler i vandet for at køle af :-) Hvis du ikke bryder dig om det, kan du altid fiske dem ud med et net. Poolen holdes ren ved hjælp af en flydende klorblok. Du behøvede ikke at gå ud af døren for at få brød: du får en pose fra Osiris og hans far. Hvis du hænger den ved døren om aftenen med en euro i den, vil bageren ligge to friske små baguette i næste morgen. Kun om søndagen levere de ikke, men så får du dobbelt levering om lørdagen :-)

Hacienda Buen Suceso

Carin og Peter
Carin og Peter Dato tilføjet: 16-11-2018

Spanien Gran Canaria

Vidunderligt sted! - Vi holdte en uges ferie i oktober måned i Hacienda del Buen Suceso, et smukt sted - lige så smukt som på billederne. Med bil kommer du nemt til Arucas, en dejlig landsby, hvor der i oktober er lidt stille. I Casa Antigua fandt vi en meget god restaurant. Også dejligt at besøge: Maspalomas (en times kørsel), det gamle centrum af Las Palmas, Teror, Galdar, Cenobio de Valeron, Aguimes, Pico de Bandama osv. Hvis du viser nøglen til hotellet, kan du gratis komme til en meget flot have (100 meter gåtur fra hotellet), det er værd at se! Værelserne er lidt lydte, men ja, der er ingen ballademagere på et sådanne et sted ;-)

Quinta do Arco

Ole
Ole Dato tilføjet: 16-11-2018

Portugal Madeira

Smuk beliggenhed - Vi fandt en smuk beliggenhed. Husk på, at her ikke altid er sol. Vi ankom i mørke men til den skønneste duft af roser. Vidunderligt og roligt miljø. Sengene var lidt hårde. Det vidste vi dog i forvejen. Med hensyn til mad var der en dejlig grill. Restauranten der var lige i nærheden, var ikke så meget os. Vi havde en rigtig dejlig ferie og øen er absolut værd at udforske i bil.

Koules Estate

Katrine
Katrine Dato tilføjet: 24-10-2018

Grækenland Kreta

Mrs - Smukt og fredfyldt sted, med en fantastisk udsigt! Vi var her i uge 42, og da stedet er lidt højt beliggende kan en varm trøje anbefales. Super fin service med græsk "take away" leveret til døren fra den nærliggende taverna. De små nærliggende byer Episkopi og Melidoni er meget smukke og bestemt et besøg værd. Melidoni grotten kan bestemt også anbefales - og der er en fin cafe med fantastisk udsigt. Skal man ud at spise, er der mange gode restauranter i Panormos med havudsigt.

Pirgos of Hamalevri

Margit Lindgreen
Margit Lindgreen Dato tilføjet: 21-10-2018

Grækenland Kreta

Ferieoplevelse - Vi boede i den 3-vær. lejlighed (som næsten er 3 lejligheder med hver sit toilet/bad og køkken i de to lejligheder). Her var dejligt rent og pænt. Der kom en sød rengøringsdame midt på ugen, som skiftede håndklæder og sengetøj. Skøn have med appelsin- og citrontræer og skøn pool-område. Det var dog meget koldt vand (så man skulle være lidt af en viking for at hoppe i, da vejret ikke var helt i top). Man må helt sikkert besøge Romeo&Juliet, den lille mezebar i landsbyen, hvor man både får noget fantastisk mad og en rigtig god betjening. Man bor ret central på øen, så de store byer kan nås på en times tid. Men der er også mange udflugtsmål i nærheden, som enten kan nås til fods eller efter en kort køretur.

Apartment Aptera

Pia Christensen
Pia Christensen Dato tilføjet: 23-09-2018

Grækenland Kreta

Rejseerfaring Aptera Apartment - Der er virkelig skønt på Apartment Aptera. Udsigten og omgivelserne er så smukke og personalet gør alt for at skabe de bedste rammer om en god ferie. Der er både indkøbsmulighed og flere spisesteder i gåafstand fra hotellet, som desuden ligger meget centralt med Kretas eneste motorvej/hovedvej til den ene side og bjergene til den anden. Alt var super velorganiseret af Eliza og dette sted kan absolut anbefales 😊

Villas Delight

Marcus Wunsch
Marcus Wunsch Dato tilføjet: 14-09-2018

Grækenland Kreta

Sitia - Fantastisk sted, hyggeligt, og roligt Utrolige søde og gæstfrie mennesker i Sitia. Omgivelserne er utrolige flotte.

Avdou Collection Suites

Ellen og Kristian
Ellen og Kristian Dato tilføjet: 04-09-2018

Grækenland Kreta

Bryllupsrejse - Vi havde set frem til noget varmt og dejligt. Vi blev ikke skuffede. Sikke flotte og gennemførte lejligheder med en skøn stille beliggenhed uden larm og stress. Dette er det dejligste sted vi har været, ren luksus og velvære. Her er rent og pænt overalt. Personalet gør alt for at vi er veltilpas. Eilleen er noget særligt. Hun gir gode råd og tips, og spørger til vores velbefindende, og om alt er i orden. Mere varme og venlighed har vi sjældent mødt. TAK for en dejlig bryllupsrejse.

Finca Son Sama

Christina
Christina Dato tilføjet: 09-08-2018

Spanien Mallorca

Guf for sjælen - Dette sted kan ikke beskrives med ord det skal opleves. Der er så roligt og smukt, at man ikke kan andet end koble af fra hverdagens strabadser. Der er ingen trafiklyde, ingen menneskeskabte lyde kun ro og naturlyde. Man hører hanen gale i det fjerne, hønsene med deres kyllinger, hestens prusten, gedernes klokker..... og intet andet. Stedet ligger højt så der er lidt køligere om natten end nede i byen eller ved kysten. Dette er specielt en fordel om sommeren, man kan rent faktisk få en fornuftig nattesøvn uden aircondition. Og nogle skønne vide udsigter, man kan se ø-formationen Cabrera i det fjerne. Morgenmaden er en oplevelse i sig selv. Vi har rejst meget og har sjældent oplevet en ordentlig morgenmad, men dette sted overgår dem alle. Der er juicemaskine så man kan presse sin egen morgen juice på ingen tid, Marga, den sødeste køkkendame, kommer til bordet og spørger om man vil have æg, spejlæg, røreæg, omelet, kogt æg, med eller uden bacon! Der er Mallorquinsk pålæg, marmelader, yoghurt, frisk frugt, frisk lavet brød, med meget mere. Morgenmaden spises i de skønneste omgivelser i skyggen af en efeu beklædt pergola. Værten/ejeren Miguel Angel er enormt sød, hilser altid og spørger til om alt er i orden, tager sig tid. Der er rent og ryttet og meget velholdt. Poolen er en saltvandspool og der er bruser ved den. Den er med jacuzzi og vandfald som man selv kan aktivere ved behov, så lækkert. Solsengene er gode og man får udleveret poolhåndklæder og en strandparasol ved ankomst, skønt! Stedet ligger tæt på Palma, kun 20 minutter i bil. Den lille by Llucmayor, som er 5 minutter væk i bil, er charmerende og har 3 markeder om ugen, onsdag, fredag og lørdag. Her kan man købe alt fra friske fødevarer til tøj og souvenirs. Der er også nogle gode og prisbillige restauranter, jeg vil varmt anbefale den lille tapas restaurant, men der skal bestilles bord, den er meget populær også blandt de lokale :-) Der en del små meget charmerende og inspirerende butikker. Vi er store fans af dette sted og næste gang vi skal til Mallorca bliver dette sted, med stor sansynlighed, vores foretrukne indkvartering.

White Village

Inger Smith
Inger Smith Dato tilføjet: 03-08-2018

Grækenland Rhodos

Super ferie i White Village - Vores uges ferie i White Village var fantastisk! Virkelig venlige og hjælpsomme mennesker, pænt og ekstremt roligt... kort sagt, vi havde alt vi behøvede for en fantastisk ferie. Også med vores udlejningsbil var alt helt fint, og du kan bestemt bruge den til at komme rund på tur, tage til stranden, ud og spise eller til supermarkedet... Alt var velorganiseret af Eliza! Vi anbefaler absolut denne ferie og dette sted!

Har du også været på ferie med Eliza? Del din erfaring!

Tilføj erfaring