• Forside
  • Erfaringer med Eliza was here

Erfaringer med Eliza was here

Er du nysgerrig efter at læse, hvordan andre har oplevet deres ferie med Eliza was here? Herunder finder du en oversigt over rejseoplevelser på forskellige indkvarteringer. Desuden kan du på hver indkvartering også finde alle erfaringer fra andre rejsende.

Har du også været på ferie med Eliza was here? Del herunder gerne dine oplevelser. -Du kan også tilføje billeder. Så kan andre læse din bedømmelse og på den måde finde den perfekte ferie.

Rejseerfaringer fra venner

Alcantara Resort

Annefloor Kuipers
Annefloor Kuipers Dato tilføjet: 09-01-2020

Italien Sicilien

Smukt paradis - Denne erfaring er oversat fra vores hollandske hjemmeside, hvor det oprindeligt blev skrevet d. 05 juli 2018 Feriestedet Alcantara er et paradis på jorden. Overalt citron/limontræer, om aftenen salamandere på væggen og en perle af en swimmingpool. Morgenmaden er fin, og for 5 euro leverer de endda lige til sengen! Den hollandsktalende Alessandro vil hjælpe dig med alle dine ture og udflugter og kender de billigste bådture og smukkeste Godfather-steder. Middagen er god, og den skiftende dags menu per dag er overraskende. Området er fantastisk, men en bil er et must. Alt i alt et paradis på jorden, og hvad du drømmer om, når du tænker på en tur (i vores tilfælde bryllupsrejse) til Sicilien!

Casas de Montejaque

Wim de Graaf
Wim de Graaf Dato tilføjet: 09-01-2020

Spanien Andalusien

Fantastisk ferie adresse - Denne erfaring er oversat fra vores hollandske hjemmeside, hvor det oprindeligt blev skrevet d. 29 maj 2019 Vi var ikke i lejligheden ved poolen men højere op på bjerget. En smuk lejlighed med fantastisk udsigt og en skøn tagterrasse. Lejligheden var ren to badeværelser og to soveværelser. Det var en dejlig landsby, vi var heldige, at der var en fest i landsbyen. Vi havde nogle skønne vandreture i de naturomgivelserne. Foretaget smukke bilture i området og besøgte dejlige steder. bestemt Sierra Grazalema er en meget smuk. Befolkningen er dejlig og venlig. Kort sagt, et fantastisk feriemiljø for naturelskere Hilsen Wim og Gerda

Carini Farmhouses

M.O.
M.O. Dato tilføjet: 09-01-2020

Malta Gozo

Væk fra massen - Denne erfaring er oversat fra vores hollandske hjemmeside, hvor det oprindeligt blev skrevet d. 25 august 2019 Vidunderlig lejlighed og vidunderlig ferie. Indkvarteringen tilbyder alt hvad du kan forvente. Den private pool var skøn for vores familie. Indendørs er også en jacuzzi, men med koldt vand. Ved 35 ° er det ikke så dårligt, men du kan også bare gå i den udendørs pool. Placeringen er også smuk på Gozo, bestemt væk fra massen, men der var en masse restauranter inden for gåafstand. Ulempen for børnene er, at de større ture (vandland, akvarium, Playmobil park, Valetta & Esplora) hovedsageligt er koncentreret på hoved-øen, da der pga. færgen egentlig altid vil være en rejsetid på 1 ½ time. Vi har gjort det bedste ud af det, men vi var ikke klar over dette på forhånd. Alt i alt, en god ferie!

Lameriana Village

Ermens
Ermens Dato tilføjet: 09-01-2020

Grækenland Kreta

Vidunderligt afslappende - Denne erfaring er oversat fra vores hollandske hjemmeside, hvor det oprindeligt blev skrevet d. 10 juni 2019 Hvilket et vidunderligt roligt sted på Kreta! Vi nød de smukke omgivelser/natur/bjerge, privat swimmingpool og roen. En meget venlig og hjælpsom ejer og personale. Lejligheden var pæn og ordentligt med friske blomster på bordet. Synd at der var en lille køkkenblok med 2 skabe og en vask, minikøleskab og en separat kogeplade. Hver dag blev der dejligt rengjort og håndklæderne var skiftet, vi manglede virkelig ikke noget.

Razzett Ghasri

Peter
Peter Dato tilføjet: 09-01-2020

Malta Gozo

Meget dejligt - det var fantastisk!

Pirgos of Hamalevri

Therese
Therese Dato tilføjet: 09-01-2020

Grækenland Kreta

Fantastisk ferie Aug. 2018!! - Denne erfaring er oversat fra vores hollandske hjemmeside, hvor det oprindeligt blev skrevet d. 23 august 2018 Vi var 8 personer i den skønne villa(Hamelevri) i en uge!! Vi nød den dejlige pool, stort rummeligt hus og området var vidunderligt stille!! Fra villaen er du inden for 5 minutter både ved et supermarked og ved havet, der er en dejlig restaurant (Eleven at Sea) der drives af ejeren af huset, virkelig gæstfri!! Hvis du går ud ad døren og til højre, finder du efter 400 meter en rigtig lille butik hvor du kan købe brød, og hvis du går til venstre er der en tapas restaurant kaldt Romio og Julet. Kan virkelig anbefales!! Vi havde super flotte aftner ved poolen og den store grill med en fantastisk udsigt!! Vi ser tilbage på en dejlig uge! tak Eliza

Enagron

Familie Rietman
Familie Rietman Dato tilføjet: 09-01-2020

Grækenland Kreta

Absolut en anbefaling! - Denne erfaring er oversat fra vores hollandske hjemmeside, hvor det oprindeligt blev skrevet d. 24 september 2019 Vi opholdte os ved Enagron i 11 dage og havde en fantastisk tid. Der er i alt 32 huse, men det føles som en meget hyggelig lille landsby med masser af privatliv. Vi havde en 2-værelses lejlighed med udsigt over poolen, gården og bjergene med solopgang. Det har to smukke badeværelser, 1 af dem med et bad (ideelt med et barn). Det var vidunderligt at sidde og vågne op på den store balkon. Morgenmaden er lækker og omfattende med mange lokale lækkerier. Hver dag er der en behagelig travlhed i restaurantens køkken, og det dufter altid lækkert. Vi har også fået utrolig lækkert mad hver aften. Og ros til Afrodite, der på grund af min nødallergi altid gav gode råd til, hvad jeg kunne spise den aften. Hver dag er der en aktivitet, hvor du kan deltage. Mary fra receptionen tilbød os en bæresele, så vi kunne gå en dejlig morgen gåtur til floden (ca. 1 times gang frem og tilbage) med vores lille på 1,5 år. Men en af de bedste grunde til at tage til denne indkvartering hvis man har børn, er helt bestemt gården. Hver dag blev vi vækket af æslerne og hanerne, det føles virkelig som om du er midt i naturen. Hver lørdag er der en gård-dag, hvor børnene kan fodre dyrene, bestemt en anbefaling!

El Chorro Villas

Felicia
Felicia Dato tilføjet: 09-01-2020

Spanien Andalusien

Super oplevelse!! - Denne erfaring er oversat fra vores hollandske hjemmeside, hvor det oprindeligt blev skrevet d. 26 juli 2019 Langt væk fra alt, snoede veje gennem de smukke bjerge. Stor swimmingpool, stille og beliggenhed, som om du bor alene på bjerget. Villaen var fint, alt var til stede, kun i køkkenet kunne der mangle lidt. Alt var rent, vi var der i en uge og der var ingen rengøringsdame, men det var heller ikke nødvendigt. Vi havde en vidunderlig ferie og meget afslappet, fordi det var så smukt. Stort supermarked i Alora ca. 14 km væk. Det er også nogle gode ture til Alhambra og Cordoba. Ser frem til den næste ferie.

Avdou Collection Suites

Harry
Harry Dato tilføjet: 08-01-2020

Grækenland Kreta

Fantastisk - Denne erfaring er oversat fra vores hollandske hjemmeside, hvor det oprindeligt blev skrevet d. 23 september 2019 Det er 3 dage siden vi kom hjem fra 14 dage på Kreta. Avdou Collection Suites er en skøn lokation. Lejlighederne plus den private swimmingpool, hvor der om aften er de smukkeste lys i regnbuens farver var virkelig cool. Også den venlige ejer Eileen og rengøringsteamet; til vores suite var det den søde rengøringsdame Maria, har gjort denne ferie uforglemmelig for os. Mange tak og et stort 10-tal.

Casas las Mayoralas

Michael Andersen
Michael Andersen Dato tilføjet: 07-11-2019

Spanien Andalusien

Lille fredfyldt oase - Fantastisk roligt og dejligt sted og med gode muligheder for udflugter til naturskønne oplevelser. En tur til IKEA med fornyelse af køkkenudstyr vil sætte prikken over det hele , restauranten fik ikke de allerhøjeste stjerner , men der var rigtig mange rigtig fine muligheder for gode madoplevelser i nærområdet . Rejse , biludlejning samt hus var til topkarakter

Har du også været på ferie med Eliza? Del din erfaring!

Tilføj erfaring