Dream now, travel later

Drøm dig væk med mine opdagelser...

  1. Home
  2. Dream now travel later

Dream now, travel later...

Jeg håber at det går jer godt.

I ved bedre end nogen andre, hvor meget jeg elsker at tage ud og finde uopdagede steder. Desværre er det i øjeblikket ikke muligt at dele mine feriesteder med dig. Heldigvis kan vi drømme os væk med de mange skønne ferieminder vi har. Se min video for at genleve de fantastiske oplevelser og lad os sammen glæde os til vores næste ferie.

Lad os sørge for at vi igen kan opleve, udforske og smage alt hvad Middelhavet har at byde på.

#DreamNowTravelLater

x Eliza

Tilmeld dig drømmedestination

Din unikke ferie i 2021

Nogle af mine feriesteder kan allerede bookes inden 2021. Desværre har jeg ikke kunne få alle mine ferieboliger online før 2021. Derfor har jeg gjort det muligt for dig at tilmelde dig min drømmealarm for de feriesteder du er interesseret i, men som ikke kan bookes for sommeren* 2021 endnu. Ved at tilmelde dig drømmealarmen for en feriebolig, vil du få besked så snart stedet kan bookes igen.

Har du ikke en drømmedestination, men vil du gerne holde dig informeret og modtage inspiration og tips? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev.

*Elizas drømmealarm gælder kun for feriesteder der kan bookes i sommer sæsonen

om Eliza was here illustration

Din forudbestilling til din næste ferie!

Book din favorit feriebolig på forhånd

En forudbestilling til næste år? Det er usikre tider, og det kan være at du gerne vil udsætte dine ferieplaner til næste år. Går du allerede og drømmer om et specifkt sted, eller vil du måske bestille endnu en rejse til et sted du har besøgt før og forelsket dig i? Så kan du anmode om en forudbestilling via denne formular, så dit yndlingssted er reserveret til dig, når det igen er tilgængeligt.

 

om Eliza was here illustration

Lad dig inspirere af Elizas tips

Godt at vide

Følger du mig allerede?

Via mine profiler på de sociale medier holder jeg dig opdateret med de bedste tips og masser af inspiration. Hold øje med dem, for nogle gange holder jeg også konkurrencer eller giveaways! På min blog kan du læse om mine rejseoplevelser fra de seneste år, og finde lækre opskrifter på lokale retter fra Middelhavet. Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil du også få mine seneste opdateringer og nyheder.