Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Solferier i 2020

Vi kan rejse igen!

  1. Home
  2. Dream now travel later

Dream now, travel now - Sommeren 2020

Vi kan rejse igen!

Du ved bedre end nogen anden at jeg elsker at tage ud og finde uopdagede steder. Derfor er jeg så glad for at vi igen kan rejse, og danne uforglemmelige ferieminder.

De søde ejere ved mine feriesteder venter spændt på dig, og glæder sig til at modtage dig. Lad os danne smukke minder sammen, nu hvor vi igen kan rejse og opdage, smage og se alt det Middelhavet har at byde på.

#DreamNowTravelNow

Fra rejsens start til dit ophold har jeg sørget for at du kan være på ferie med en tryg fornemmelse. "Travel safe" er det råd der gives ud, og det tager jeg bestemt til hjerte. Jeg kan sagtens forstå at den nuværende situation leder til spørgsmål, og derfor har jeg alt information du har brug for samlet på min corona information side.

Er du nysgerrig efter hvor det er muligt at rejse hen? Her kan du se mine tilgængelige destinationer i 2020!

om Eliza was here illustration

Din forudbestilling til din næste ferie!

Book din favorit feriebolig på forhånd

En forudbestilling til næste år? Det er usikre tider, og det kan være at du gerne vil udsætte dine ferieplaner til næste år. Går du allerede og drømmer om et specifkt sted, eller vil du måske bestille endnu en rejse til et sted du har besøgt før og forelsket dig i? Så kan du anmode om en forudbestilling via denne formular, så dit yndlingssted er reserveret til dig, når det igen er tilgængeligt.

 

om Eliza was here illustration