Børn

Thalassines Villas

Cyperns azurblå hav og de udstrakte strande ligger allerede og venter på mig. Det er skønt at være tilbage her på øen igen. Ved du hvad der er så dejligt ved Cypern? Den pragtfulde ø har de fleste solskinstimer i Europa! Jeg kører gennem bjergene, mens solen stråler fra en skyfri himmel, og nyder undervejs det cypriotiske landskab. Den vilde, bjergagtige natur i kombination med de farverige blomster er en fryd for øjet, og det skønne syn fremtryller altid et smil på mine læber. Da jeg ankommer til min feriebestemmelse, gør de smukke villaer dybt indtryk på mig. Thalassines Villas er designet af den cypriotiske billedhugger Andreas Lympouridis. Andreas har sammen med sin familie, Christina og Pambos, været hotelejer de sidste 15 år. Det lyder lovende!

“Der står en solseng parat til dig, Eliza, for den lille, stille strand er nemlig vores,” fortæller Andreas, da han tager imod. Vi går med det samme ud for at se på herlighederne. Og enhver kan se det: her kan man nyde livet og udsigten helt ugeneret eller tage en dukkert i havet. Samtidig forstår de tre ejere at kræse for gæsterne, så man kommer ikke til at mangle noget på dette unikke sted! Jeg bestiller en eksotisk cocktail i beach-baren og installerer mig på en af solsengene. Sikke en ro og fred.

Jeg tror, at jeg vil forkæle mig selv med et besøg i Cabana Spa´en, så jeg kan koble helt fra. I morgen har jeg planer om at tage en travetur og se lidt på omgivelserne, for jeg er spændt på, hvad området omkring dette idylliske sted ellers har at byde på. Men jeg skal nå at være tilbage i god tid, for Christina har fortalt mig, at der er Movie Night i morgen aften, stedet har nemlig sin egen beach cinema. Hvor er der bare mange skønne overraskelser her på stedet! Derfor vil jeg absolut råde dig til at sætte Thalassines Villas på din bucket list.
 • Unik feriebolig
 • Gave ved ankomst
 • Direkte ved havet
 • Slap af i spaen

Værelsestyper

De fire Thalassines Villas er moderne og komfortabelt indrettet og har alle privat swimmingpool med en fantastisk udsigt over havet. Hver villa befinder sig på en lille, ugeneret strand, hvor man kan slappe af på en solseng eller ved de små hytter. Villaerne er designet af den berømte cypriotiske billedhugger Andreas Lympouridis, der sammen med sin familie Christina og Pambos ejer dette unikke sted.

Det er et børnevenligt kompleks med en legeplads, hvor børnene kan more sig i timevis, og der er underholdning om sommeren. Derudover kan du nyde en drink i beach-baren, er der Movie Nights på stranden, og kan du slappe af i Cabana-Spa´en. Thalassines Villas har rolig beliggenhed ved Ayia Thekla, kun 10 minutters kørsel fra Ayia Napas centrum.
4-værelses villa
2-6 personer
Den 4-værelses villa har tre soveværelser. Det første soveværelse er med dobbeltseng, de øvrige to soveværelser har to enkeltsenge, som man også kan sætte sammen til en dobbeltseng. Villaen har to badeværelser, begge med bad, brusebad, håndvask, toilet, bidet samt hårtørrer. Køkkenet er indrettet med køleskab, fryser, gasblus, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er også et strygejern. Opholdsstue med tv og CD-afspiller. Endvidere er villaen udstyret med ventilatorer.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
5-værelses villa
2-8 personer
Den 5-værelses villa har fire soveværelser. Det første soveværelse er med dobbeltseng, de øvrige tre soveværelser har to enkeltsenge. Villaen har tre badeværelser, alle med bad, brusebad, håndvask, toilet, bidet samt hårtørrer. Køkkenet er indrettet med køleskab, fryser, gasblus, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er også et strygejern. Opholdsstue med tv og CD-afspiller. Endvidere er villaen udstyret med ventilatorer.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Reception (åben fra kl. 08:30 - 19:00)
 • Ingen elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Roomservice
 • Parkeringsplads
 • Handikapvenlige værelser (på forespørgsel)
 • Faciliteter for handicappade
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • Bagageopbevaring
 • minisupermarked (på stedet)
 • Vaskeriservice
 • Rengøring af værelset 2 gange om ugen
 • Husdyr tilladt (kun små dyr / hunde)
Restaurant
 • Spisesteder: Snackbar
 • Barer: Strandbar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Udendørs legeplads
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(liggestole, parasol)
Sportsfaciliteter
 • Underholdning, underholdning for børn og voksne om aftenen

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
2 meter
Mundbind er forpligtet
Offentlig transport
Tilladt
Mundbind er påkrævet
Max antal personer samlet udendørs
Ingen restriktioner
Er det tilladt at dele en bolig med folk udenfor ens egen husstand?
Ja
Mundbind er påkrævet
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Tankstationer
Åbent
Restauranter
Åbent
2 meters afstand. Kun siddende gæster. Max 100 personer indendørs og 250 udendørs.
Barer
Åbent
Max 10 pr. bord. Max 100 personer indendørs og 250 udendørs.
Butikker
Åbent
Vandland (offentlige)
Åbent
Forlystelsesparker
Åbent
Zoologiske haver
Åbent
Strande
Åbent
Afstand på 4 meter mellem hver parasol og 2 meter mellem hver seng skal overholdes.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Max 350 personer udendørs
Alle deltagende skal være siddende
Museer
Åbent
Wellness
-
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
-
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
-
Diskoteker / natteliv
Lukket
Casinoer
Åbent
Lufthavne
Kun adgang for rejsende og personale. Mundbind og handsker er påkrævet. Hånddesinfektion er tilgængeligt alle vegne. Fly pas til Cypern er påkrævet: www.cyprusflightpass.gov.cy Temperaturmåling og tilfældig testning ved ankomst.
Karantæne
-
COVID-19 test inden afrejse eller karantæne
Kategori B: PCR test er påkrævet 72 timer inden afrejse. Hvis testen ikke er mulig inden afrejse, kan denne tages ved ankomst mod betaling (omkring €60). Du skal herefter selvisoleres i din indkvartering indtil testresultaterne er tilgængelige (senest 24 timer efter). Testen kan udføres via KLM Health Services, mere information findes her: www.coronalab.eu
Når testen er taget, skal besøgende vente på resultatet i et dedikeret karantænhotel.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Tilfældig
Et antal rejsende bliver tilfældigt bedt om at tage en COVID-19-test, uanset hvor de kommer fra. Ved et positivt resultat er der stillet et hospital til rådighed for rejsende. Omkostningerne ved denne test dækkes af den cyperske regering.
Sundhedserklæring
Ingen
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Ja
Det cyperske flightpass kan anmodes 24 timer inden afrejse
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.