20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Palatakia Village Houses

 1. Home
 2. Cypern
 3. Cypern
 4. Palatakia Village Houses

Palatakia Village Houses

“Vidste du forresten, at Palatakia er afledt fra ‘palati', der er det græske ord for palads.” Henri kigger på mig med et muntert glimt i øjet. Nej, det vidste jeg ikke, men jeg burde have vidst det. Hvor er det her et pragtfuldt sted! Henri og Alexandra gør alt for at videreføre øens stolte traditioner, det er ikke svært at se. Da jeg ankom for en time siden, beundrede jeg begejstret stenhusene med de smukke træskodder, den skønne pool og de hyggelige solkroge.
Henri peger på en bænk i solen. Jeg sætter mig behageligt til rette, mens Henri åbner en flaske vin og fortæller sin spændende historie: Hvordan han og Alexandra for mange år siden faldt over disse forfaldne huse og tryllede dem om til skønne ferieboliger. “Vi ville bibeholde den oprindelige stil, men med nutidig komfort.” Jeg synes, at de har haft held med deres foretagende. Og jeg ville ikke have noget imod at blive lidt længere i dette cypriotiske palads!
 • Stemningsfulde studios
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Restaurant ved indkvarteringen
 • Moderne indretning

Opdag det lokale køkken ved denne kulinariske indkvartering

Til de passionerede grilleksperter! På den hyggelige gårdsplads foran Palatakia Village Houses står der en grill til fri afbenyttelse. Træk i forklædet og overrask dig selv og familien med en hjemmelavet middag. Hvis du ikke selv er noget lys i et køkken, overlader du bare middagen til ejerne. De fremtryller nemlig de mest lækre, kypriotiske specialiteter, eksklusivt for gæsterne.

Værelsestyper

Palatakia Village Houses ligger i den idylliske lille landsby Kato Drys og består af flotte studios med moderne og smagfuld indretning. Træbjælkerne i loftet giver stedet en traditionel cypriotisk atmosfære. Alle værelser er udstyret med aircondition og Wi-Fi. Der er fælles swimmingpool. Palatakia Villages Houses har mange hyggekroge, hvor du kan slappe af og nyde solen. Der er også mulighed for at grille og et fælles køkken, hvor du kan tilberede lækre måltider. På forespørgsel kan gæsterne spise morgenmad og aftensmad hos Palatakia. Ejeren serverer dejlige retter i deres egen lille private restaurant (restauranten er kun åben for gæster hos Palatakia).
Swimmingpoolen er lukket fra d. 01.12.2018 - 01.03.2019.
Skulle du have lyst til at spise ved Palatakia allerede på din ankomstdag, tag da kontakt til mine kolleger. Menuen koster mellem 12 og 15 EUR afhængigt af, hvilken menu de serverer.
Obs! Vejen til denne indkvartering kan være lidt udfordrende på grund af smalle og stejle veje samt skarpe sving.
Studio standard
2 personer
Dit studio (25 m2) har sofahjørne med fladskærms-tv samt spiseplads. Der er en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad, toilet, hårtørrer samt toiletartikler. Studioet er endvidere udstyret med minikøkken med 1 kogeplader, køleskab, mini-ovn, mikroovn, toaster, elkedel og kaffemaskine.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Studio superior
2-4 personer
Dit studio (40 m2) ) har sofahjørne med fladskærms-tv, topersoners sovesofa samt spiseplads. Der er en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad, toilet, hårtørrer samt toiletartikler. Studioet er endvidere udstyret med minikøkken med 2 kogeplader, køleskab, mini-ovn, mikroovn, toaster og elkedel. Studioet er beregnet til maksimalt tre voksne og et barn t/m 12 år.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • moderne indrettet
 • reception (åben fra kl. 06:00 - 00:00)
 • safetybox (på værelset)
 • parkeringsplads
 • ikke egnet for handicappede
 • handikapvenlige værelser (på forespørgsel)
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • sengelinned inkluderet skiftes 1 gange pr. uge
 • håndklæder inkluderet skiftes 2 gange pr. uge
 • mulighed for brusebad ved ankomst/afrejse
 • bagageopbevaring
 • vaskeriservice
 • rengøring af værelset 1 gange om ugen
 • husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • spisesteder: restaurant (antal: 1)
 • barer: bar antal: 1
Børn
 • babyseng
 • barnestol (ikke tilgængelig)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool (gratis)
 • udendørs swimmingpool (længde: 4 meter, bredde 3 meter, længde: 4 meter, bredde 3 meter, dybde mellem 1:20 og 1:20 meter)(liggestole (gratis) , parasol (gratis) )

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

i udkanten af centrum
afstand til centrum: ca. 100 meter
afstand til lufthavn ca. 35 kilometer
afstand til busstoppested ca. 100 meter
afstand til nærmeste butikker ca. 300 meter
afstand til nærmeste restaurant ca. 300 meter
afstand til nærmeste læge ca. 4 kilometer
afstand til nærmeste hospital ca. 35 kilometer

Adresse

po box 36, 7714, kato drys, cyprus

Kort

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Warning