20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

The Library Hotel & Spa

What's in a name? For et øjeblik siden gik jeg en tur rundt i den idylliske landsby Kalavassos og midt på torvet faldt mit blik på en lille gade med en smuk gammelrosa bygning med lyseblå skodder og skiltet ‘The Library Hotel, Wellness retreat.' Og hvad gør man så? Nysgerrig som jeg er, skyndte jeg mig med det samme hen for at kigge nærmere på stedet.  Det elegante Library Hotel befinder sig i et smukt restaureret byhus fra det 19. århundrede, og så snart man sætter et skridt over dørtærsklen, træder man ind i en anden verden: En verden fuld af stil, elegance og luksus. De næste skridt kan ikke andet end bekræfte denne iagttagelse. Du kan hygge dig med en god bog i de luksuriøse lænestole på biblioteket. Det er en nydelse at spise ved de smukt dækkede borde på restaurant Mitos Mediterrane, hvor maden er ren forkælelse. Alle værelser og suiter, der er opkaldt efter kendte forfattere og filosoffer, ligger omkring den stilfulde terrasse på gårdspladsen. Værelserne er indrettet med komfortable senge under høje, gamle lofter og med  kunst, parketgulve, marmorbadeværelser med jacuzzi, lækre badeprodukter og bløde håndklæder. Fra den fælles terrasse er der udgang til den udendørs jacuzzi og solsengene. Og sidst men ikke mindst: Hotellet har en luksus-spa med wellness-bade og massagerum. Da jeg er vendt tilbage til receptionen, er jeg selvfølgelig stadig nysgerrig. Stedet her skal bare erfares! Så jeg bliver, i Oscar Wilde-suiten, forstås. Hvad siger et navn? Det siger alt, for bøger, massager og total afslapning, det er lige præcis det, stedet her kan byde på. Stilfuldt. Meget, meget stilfuldt.
 • Stemningsfyldt spahotel
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Lækre wellnessfaciliteter
 • Kun for voksne (16+)

Værelsestyper

Midt i landsbyen Kalavassos ligger The Library Hotel med elleve unikke værelser, der alle er opkaldt efter berømte forfattere, digtere og filosoffer. De luksuriøse værelser og suiter er indrettet efter bestemte temaer i overensstemmelse med  værelsets navn. Der er elegante møbler, komfortable senge og naturligvis også kunst. Den gamle bygnings oprindelige atmosfære føles stadig, da mange af de autentiske detaljer er kommet til ære og værdighed igen efter restaureringen. I hotellets bibliotek finder du bl.a. værker af de forfattere, der har lagt navn til værelserne. Hotellet har udover en perfekt restaurant mange lækre faciliteter, der byder på total afslapning. Der er terrasser, behagelige hyggekroge, udendørs jacuzzi, solterrasse,  Sun Veranda & Bar og sidst men ikke mindst en luksuriøs spa med wellness-bade og massagerum. Hotellet er kun for voksne. Eliza was here-gæster modtager en gratis ‘Mud treatment’-behandling i et af wellness-badene. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel. Obs! Vejen til denne indkvartering kan være lidt udfordrende på grund af smalle og stejle veje samt skarpe sving.
Dobbeltværelse superior
2 personer
Alle værelser har unik og smagfuld indretning efter et bestemt tema. Stil, luksus og elegance er kendetegnende for værelserne, der er udstyret med dobbeltseng af god kvalitet med blødt sengelinned, marmorbadeværelse med topersoners jacuzzibad eller regnbruser samt lækre badeprodukter. Du har desuden faciliteter som fx gulvvarme, minibar, kaffe- og tefaciliteter, sikkerhedsboks, hårtørrer, badekåber samt badetøfler. Alle værelser har Wi-Fi, fladskærms-tv og aircondition

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Suite
2 personer
Suiterne er større end superior værelserne og er ligeledes indrettet efter et bestemt tema, hvilket kommer til udtryk i suitens kunst og indretning. Stil, luksus og elegance er kendetegnende for suiterne, der er udstyret med dobbeltseng af god kvalitet med blødt sengelinned, marmorbadeværelse med topersoners jacuzzibad eller regnbruser samt lækre badeprodukter. Separat hyggehjørne med komfortable lænestole og pejs. Du har desuden faciliteter som fx gulvvarme, minibar, kaffe- og tefaciliteter, sikkerhedsboks, hårtørrer, badekåber samt badetøfler. Alle suiter har Wi-Fi, fladskærms-tv og aircondition. Suiten har balkon med fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge og den smukke landsby Kalavassos.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: 3 stjerner
 • reception
 • elevator (antal: 1)
 • safetybox (på værelset)
 • lobby
 • roomservice
 • tv-hjørne
 • parkeringsplads
 • handikapvenlige værelser (på forespørgsel)
 • faciliteter for handicappade
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis), ved reception (gratis)
 • sengelinned inkluderet skiftes 3 gange pr. uge
 • håndklæder inkluderet skiftes 3 gange pr. uge
 • mulighed for brusebad ved ankomst/afrejse
 • bagageopbevaring
 • rengøring af værelset 7 gange om ugen
 • husdyr ikke tilladt
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
Restaurant
 • spisesteder: restaurant (antal: 1)
 • barer: bar
Wellness
 • wellness/spainkluderer: sauna (gratis), skønhedsbehandlinger (mod betaling)
 • jacuzzi udendørs ikke opvarmet

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til strand ca. 7 kilometer (sandstrand, liggestole (mod betaling) )
i centrum
afstand til lufthavn Larnaca: ca. 40 kilometer
afstand til busstoppested ca. 50 meter
afstand til pengeautomat ca. 4 kilometer
afstand til nærmeste butikker ca. 15 meter
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 15 meter
afstand til nærmeste restaurant ca. 5 meter
afstand til nærmeste apotek ca. 4 kilometer
afstand til nærmeste læge ca. 30 kilometer
afstand til nærmeste hospital ca. 30 kilometer

Adresse

anexartisias street 3, kalavasos, cyprus

Kort

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn
Vælg værelsestype

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Warning