20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Leonidas Village Houses

Jeg kommer på benene, og ti minutter senere kører jeg ind i landsbyen Ghoudi. Leonidas Village Houses er beliggende i udkanten af dette idylliske sted med skøn udsigt over dalene med appelsintræer. Gennem porten træder man ind i Marinas univers. Husene fra det 19.århundrede omkring swimmingpoolen er nyrenoverede og lavet om til komfortable lejligheder. Og som det er tilfældet hos de fleste cyprioter, genkender man med det samme kærligheden til deres elskede ø: Autentiske materialer, natursten, de smukke naturfarver og det mørke træ. Det er muligt at sove i en ægte himmelseng, og på den anden side af træskodderne ligger det smukke, bakkede landskab. Stedet er dog også moderne og komfortabelt – og hyggeligt naturligvis! Sådan et sted, hvor man har lyst til at blive lidt længere. Det beslutter jeg mig da også til efter Marinas begejstrede rundvisning.
Og nu ligger jeg ved swimmingpoolen. De andre gæster sidder og småsludrer, leger i vandet eller daser i solen. Marina kommer gående og spørger, om jeg allerede føler mig hjemme. Jeg nikker, og hun spørger, om jeg har lyst til at drikke en kop kaffe med hende i aften. Jeg ler og kan ikke finde på andet at sige end: “Det lyder virkelig hyggeligt!”
 • Stemningsfulde lejligheder
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Drøm dig væk i udsigten
 • Traditionel indretning

Værelsestyper

Leonidas Village Houses er et hyggeligt kompleks med fem lejligheder, der alle er beliggende omkring den fælles swimmingpool. Husene stammer fra det 19. århundrede, og på trods af renoveringen er det lykkedes at bibeholde den oprindelige, cypriotiske stemning. Stedet er bygget om med autentiske materialer og natursten ifølge traditionel, cypriotisk byggestil, men indrettet med moderne luksus og komfort. Lejlighederne er hyggelige og har fantastisk udsigt over de omkringliggende dale. Også beliggenheden er perfekt: I udkanten af en idyllisk landsby og ti minutter fra havet. Det er muligt at leje cykler. Tip! På vej til indkvarteringen kan der være stejle veje. Det kan derfor være rart at køre i en bil med en større motor. Du kan opgradere lejebilen, når du booker.
2-værelses lejlighed
2-4 personer

Den traditionelt indrettede 2-værelses lejlighed har stue med sovesofa til to personer. Fuldt udstyret åbent køkken med bl. a. mikroovn, køleskab og elkedel. Badeværelse med brusebad, hårtørrer og toilet. Endvidere separat soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Lejligheden er udstyret med aircondition og varme, pejs, gratis Wi-Fi, satellit-tv samt strygebræt. Den 2-værelses lejlighed har terrasse eller balkon med udemøbler.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

3-værelses lejlighed
2-5 personer

Den traditionelt indrettede 3-værelses lejlighed er på to etager. De to soveværelser og det ene badeværelse ligger på 1. sal med indgang via en udendørs trappe. Begge soveværelser har dobbeltseng eller to enkeltsenge. I stueetagen er der stue med sovesofa, samt badeværelse og fuldt udstyret åbent køkken med bl. a. mikroovn, køleskab og elkedel. Badeværelset har brusebad, toilet og hårtørrer. Lejligheden er udstyret med aircondition og varme, pejs, gratis Wi-Fi, satellit-tv samt strygebræt. Den 3-værelses lejlighed har terrasse eller balkon med udemøbler.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Studio
1-2 personer

Det traditionelt indrettede studio består af et åbent rum med dobbeltseng eller to enkeltsenge, fuldt udstyret åbent køkken med bl. a. mikroovn, køleskab og elkedel samt badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer. Endvidere er studioet udstyret med aircondition og varme, pejs, gratis Wi-Fi, satellit-tv samt strygebræt. Studioet har terrasse eller balkon med udemøbler.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.


Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • autentisk overnatningssted
 • ingen elevator
 • ingen safetybox
 • parkeringsplads
 • ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • sengelinned inkluderet skiftes 1 gange pr. uge
 • håndklæder inkluderet skiftes 1 gange pr. uge
 • bagageopbevaring
 • have
 • solterrasse
 • rengøring af værelset 1 gange om ugen
 • husdyr ikke tilladt
Børn
 • babyseng
 • barnestol
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 7 meter, bredde 3 meter, dybde mellem 1:20 og 1:40 meter, overflade: 21 m2)(ferskvand, liggestole (gratis) , parasol (gratis) )
Sportsfaciliteter
 • golfpark (ca. 35 kilometer)
 • cykeludlejning

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til strand ca. 6 kilometer (stenstrand, liggestole (mod betaling) , parasol (mod betaling) )
i centrum
afstand til lufthavn ca. 40 kilometer
afstand til busstoppested ca. 1 kilometer
afstand til pengeautomat ca. 5 kilometer
afstand til nærmeste butikker ca. 5 kilometer
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 1 kilometer
afstand til nærmeste restaurant ca. 5 kilometer
afstand til nærmeste apotek ca. 5 kilometer
afstand til nærmeste læge ca. 5 kilometer
afstand til nærmeste hospital ca. 5 kilometer

Adresse

ayiou georgiou, 1, 8850, goudi, cyprus

Kort

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.