Prisgaranti med corona vouchers

Samme rejse, samme pris

 1. Home
 2. Corona
 3. Prisgaranti

Prisgaranti for modtagere af corona vouchers

Med prisgarantien kan du genbestille den samme ferie til den samme pris

Er din rejse blevet aflyst pga. coronakrisen? Det er vi utroligt kede af.

Det er heldigvis muligt at genbooke din ferie til næste år, og derfor tilbyder vi dig muligheden for at booke den samme rejse til næste år, for den samme pris som din aflyste rejse. Ved at fastholde vores priser, håber vi at vi kan give dig en følelse af ro og sikkerhed. På denne måde vil du kunne benytte din voucher og, godt nok lidt senere end forventet, stadig komme af sted på din drømmeferie.

Den samme ferie for den samme pris. Hvordan fungerer prisgarantien?

 1. Tjek før du booker, om du opfylder alle betingelserne længere nede på denne side. Er du usikker på om du opfylder betingelserne? Så kontakt os før du booker, for at sikre dig at din booking er ifølge med betingelserne.
 2. Opfylder du betingelserne, og har du fundet den samme rejse til næste år, kan du booke den. Kan rejsen ikke bookes endnu, kan du benytte Elizas drømmerejsealarm eller anmode om en forudbestilling, for at sikre dig at du får mulighed for a booke ferien.
 3. Hvis du har booket ferien, kan du benytte din corona voucher som betaling. Læs mere om hvordan du indløser din corona voucher på denne side. (Vi arbejder også på at gøre det muligt at benytte din voucher som betalingsmetode på vores hjemmeside.) Efter du har betalt med din voucher, kan du derefter udfylde formularen for prisgarantien nedenfor på denne side (telefonnummer er ikke obligatorisk).
 4. Vi behandler din anmodning, og hvis du opfylder betingelserne, justerer vi rejsebeløbet på din nye booking. Har du allerede betalt med det samme ved din nye booking, refunderer vi det du har betalt for meget til dig inden for tre uger.

Vi håber du får en dejlig, unik ferie med Eliza was here! Vi glæder os til at drømme os væk sammen med dig.

 • Small-scale og væk fra mængden
 • Fleksibel udvekslingsgaranti
 • Hygiejneforhold ifølge COVID-19 regulationerne
 • Financiel sikkerhed igennem SGR
 • Altid sikret repatriering
Dine data vil blive behandlet i forhold til vores politik om personlige oplysninger.
 
 
Netherlands+31
Belgium+32
Denmark+45
Finland+358
Norway+47
Sweden+46
Italy+39
Germany+49
United Kingdom+44
France+33
 

Inspiration til din næste ferie?

En ferie efter dit eget valg

Du kan allerede nu begynde at drømme om ferier til næste år. Nogle af mine feriesteder er allerede online for sommeren 2021, så du kan sagtens samle inspiration og begynde at planlægge! Booker du i god tid, kan du både være heldig og få rabat, og du kan slappe af og tage dig god tid med ferieplanerne.

For at din drømmerejse skal være præcis som du foretrækker den, tilbyder vi både ferier med flyrejser og egen bil som transport. På vores side med corona informationer kan du finde mere om de tiltag vi gør for at din rejse skal være så sikker, og bekymringsfri som muligt.

Betingelser

Er din rejse blevet aflyst pga. coronakrisen? Så kan du genbestille den samme rejse til den samme pris. Fordi vi godt kan forstå at annulleringen af din ferie har været en skuffelse, vil vi gerne tilbyde dig vores prisgaranti for corona voucher indehavere. Dette giver dig muligheden for at genbestille den samme rejse til næste år, for den samme pris.

Hvis du ønsker at gøre brug af vores prisgaranti, eller er du i tvivl om hvorvidt du kan bruge prisgarantien på den rejse du er interesseret i, kan du kontakte os på info@elizawashere.dk

Betingelser

 • Du skal have modtaget en coronavoucher. Denne modtager du kort efter, at din rejse er blevet aflyst.
 • Prisgarantien gælder for genbestilling af præcis samme rejse. Det betyder, at alle elementer af rejsen skal være identiske med rejsen, der blev aflyst. Dette inkluderer (men er ikke begrænset til) følgende:  
  • Samme hotel og forplejningstype
  • Samme værelsestype
  • Samme rejselængde 
  • Samme ankomst- og afrejsedatoer eller maksimalt 7 dage før eller efter i 2021*
  • Samme afrejse- og ankomstlufthavne
  • Samme antal personer (inkl. børn og spædbørn**)
  • Bagage, hvis dette var inkluderet i den aflyste rejse
  • Samme type lejebil
 • Prisgarantien gælder ikke for eventuelt tilkøbte forsikringer.
 • Prisgarantien kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. 
 • For at kunne gøre brug af prisgarantien, skal din erstatningsrejse bestilles inden for 12 måneder fra du bestilte den originale rejse. Det vil med andre ord sige, at hvis du d. 15. september 2019 bestilte en rejse med afrejse 1. maj 2020, så har du indtil 15. september 2020 til at gøre brug af prisgarantien og bestille din erstatningsrejse til 1. maj 2021.   
 • Betingelserne for prisgarantien kan ændres løbende alt efter udviklingen i rejsebranchen. Det er derfor vigtigt, at du tjekker betingelserne lige inden du bestiller din erstatningsrejse, da det er disse, som er gældende for din rejse. 

  * Hvis du havde planlagt at rejse i en af de nedenstående rejseperioder i 2020, skal din erstatningsrejse ligge i præcis samme uge i 2021. Det er ikke muligt at rykke din erstatningsferie til ugen før eller ugen efter. Ligeledes gælder det, at hvis din aflyste rejse lå uden for nedenstående perioder, kan din erstatningsferie ikke rykkes til at ligge inden for disse perioder i 2021. 

  Påskeferie: 04-04-2020 til 13-04-2020
  Skolernes sommerferie: 27-06-2020 til 03-08-2020
  Efterårsferie: 10-10-2020 til 18-10-2020

  Påskeferie: 27-03-2021 til 05-04-2021
  Skolernes sommerferie: 26-06-2021 til 08-08-2021
  Efterårsferie: 16-10-2021 til 24-10-2021

  ** Hvis du havde planlagt at rejse med en baby i 2020, som ved bestilling af erstatningsrejsen bliver anset for at være et barn, skal differencen betales af gæsten. Du kan kontakte os for at modtage et tilbud.