Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Nem kontakt med læge via corona holiday doctor

Holiday Doctor

  1. Home
  2. Corona
  3. Holiday Doctor

Holiday Doctor

For at give alle vores gæster den ultimative ro og sikkerhed på ferien, har vi i samarbejde med AXA lanceret: The Holiday Doctor.
Via Holiday Doctor appen kan du nu nemt arrangere en videokonsultation, med en engelsktalende læge. Lægehjælpen er tilgængelig 24 timer i døgnet, for alle Eliza was here gæster.

Hvordan virker det?


Åben Holiday Doctor-appen via din smartphone, tablet eller computer

Gå til menuen og klik på ’’Holiday Doctor’’

Her vil du se et telefon ikon. Klik på dette ikon for arrangerer en samtale med en læge

Når du foretager opkaldet vil du efter en kort samtale med omstillingen have arrangeret en aftale med en læge. Lægen vil kontakte din indenfor en time. Lægen vil, ud fra hvad du fortæller, stille en diagnose og deres anvisninger omkring din fremgangsmåde herfra. Lægen kan også udskrive en recept, skulle dette være nødvendigt, som kan afhentes på lokale apoteker.

Ofte stillede spørgsmål omkring ’’The Holiday Doctor’’


Er der nogen forskel mellem en videokonsultation og et normalt fysisk fremmøde hos egen læge?

Den eneste forskel er at det afholdes virtuelt. Du taler stadig med en udannet læge, med præcis de samme kvalifikationer.

Er ’’The Holiday Doctor’’ en service til nødstilfælde?

Nej. The Holiday Doctor er ikke til nødsituationer, skulle du have akut brug for hjælp, bedes du kontakte det lokale sundhedspersonale.
Er du derimod i tvivl eller usikker på dit helbred, kan du kontakte ’’The Holiday Doctor’’ via vores app. Så kan du få hjælp og klarhed omkring hvad du skal gøre fremadrettet.

I Hvilket situationer skal jeg bruge ’’The Holiday Doctor’’

 Vores læger inkluderer en bred vifte af medicinske specialister. Det er velegnet til forkølelses- og influenzasymptomer, allergier, øvre luftvejsinfektioner, hudproblemer, ortopædi, pædiatriske problemer, receptpligtig fornyelse, scanninger og blodprøver.


Hvordan fungerer ’’The Holiday Doctor’’?

 

Skal jeg betale for at bruge lægen til en telefonrådgivning?

Nej, brugen af vores læger er gratis. Du har adgang til et ubegrænset antal teleopkald.


Vil jeg blive refunderet for mine lægeudgifter?

Ja, i overensstemmelse med betingelserne i din rejseforsikring. Vi anbefaler altid, at du tjekker din rejseforsikring for gebyrer for medicinske udgifter, da betingelserne er de samme, også når du bruger ’’The Holiday Doctor’’.


Hvordan får jeg en recept?

Hvis lægen ordinerer en recept under din konsultation, vil den enten blive leveret til dig eller tilgængelig til afhentning, Lægen vil rådgive om, hvad der gælder for dig. Dette afhænger af landet du befinder dig i.


Er mine personlige data sikrede?

Det er vores prioritet at beskytte og sikre adgang til dine personlige oplysninger. Vores service er fuldt ud i overensstemmelse med gældende love og regler omkring GDPR.
For mere information, se de juridiske oplysninger under 'Værd at vide' i Holiday Doctor-appen.


Hvor kan jeg finde The Holiday Doctor?

 

Hvordan kan jeg få min adgangskode?

Din adgangskode er tilgængelig i Holiday Doctor-appen

Download appen i Google Play eller App Store.

Download Holiday Doctor-appen

Med Holiday Doctor-appen har du altid alle dine reservationsoplysninger til rådighed. Hvis du nogensinde har brug for at få adgang til dine rejseoplysninger eller dokumenter, er de tilgængelige for dig når som helst.

Vi sender dig også underretninger via appen for at holde dig informeret omkring vigtige oplysninger eller ændringer på din feriedestination. For eksempel, hvis du har bestilt transfer til lufthavnen gennem os, opdaterer vi dig om din afgangstid fra hotellet via appen. Vi lancerede for nylig også The Holiday Doctor, hvor du nemt kan arrangere en videokonsultation med en læge 24 timer i døgnet.