Fleksibel udveksling af din ferie

Nem ombooking af din ferie

 1. Home
 2. Corona
 3. Fleksibel udvekslingsgaranti

Fleksibel og gratis udveksling op til 2 uger før afrejse

Er du i tvivl? Så kan du ombooke din sommerferie gratis

Har du booket en sommerferie med Eliza was here? Så kan du ombooke din ferie gratis op til 14 dage før afrejse, uanset grund!

Vi forstår udmærket at det er usikre tider, og du bør selvfølgelig ikke tage på ferie hvis ikke du har lyst til det. Derfor tilbyder Eliza was here midlertidigt muligheden for at udveksle din ferie til en anden destination eller en anden afrejsedato.

Se nedenfor mere information om hvordan du kan ombooke din ferie via Min Eliza.

Standard fleksibel udveksling (Ombooking op til 6 uger før afrejse)

 • Op til 6 uger før afrejse kan du ombooke din ferie gratis via Min Eliza
 • Inkluderet som standard når du booker en ferie med Eliza was here*
 • Du kan udveksle din ferie med ferier der er tilgængelige på hjemmesiden på tidspunktet for udvekslingen

Ekstra fleksibel udveksling (Ombooking op til 2 uger før afrejse)

 • Op til 2 uger før afrejse kan du ombooke din ferie via Min Eliza
 • Kan tilkøbes for 300 kr per person under booking processen på Eliza was heres hjemmeside
 • Du kan udveksle din ferie med ferier der er tilgængelige på hjemmesiden på tidspunktet for udvekslingen

*Disse destinationer er ikke inkluderet i udvekslingsgarantien: Toscana, Umbrien, Lazio, Sardinien, Costa de Lisboa, Catalonien og Alicante.

Du kan finde detaljerne og betingelserne for de to tilbud for fleksibel udveksling længere nede på denne side.

Hvad er betingelserne for den fleksible udvekslingsgaranti?

Læs betingelserne her.

Standard fleksibel udvekslingsgaranti

Du kan udveksle din ferie op til 6 uger før afrejse (kan kun benyttes ved flyrejser).

Ekstra fleksibel udvekslingsgaranti

Du kan udveksle din ferie op til 2 uger før afrejse (kan kun benyttes ved flyrejser).

Betingelserne for Eliza was heres udvekslingsgaranti

 • Fleksibel udveksling betyder, at du uden forklaring kan ændre din rejse uden omkostninger. Du kan ændre din rejse til en anden indkvartering på samme destination eller en helt anden destination og/eller en ny afrejsedato. Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside.
 • Du kan kun gøre brug af (fleksibel) udveksling af din rejse én gang.
 • Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside på ændringstidspunktet. 
 • Prisen for den nye rejse bliver fastsat på dagen for ændringen. Hvis den nye rejse er dyrere end den oprindelige rejse, betaler du differencen. Hvis den nye rejse er billigere end den oprindelige rejse, vil du modtage en voucher med differencen som er gældende i 12 måneder. Denne voucher kan bruges til at tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer eller nye rejser. Hvis du har betalt din rejse med en coronavoucher, vil differencen blive tilbagebetalt på denne.  
 • Det er kun den rejseansvarlige, der kan gøre brug af tilbuddet om (fleksibel) ændring, og det kan kun ske ved at vælge en ny pakkerejse og allerede i bookingtrin 1 indikere, at du ønsker at ændre din rejsebestilling. I tilfælde af flere aktive rejsebestillinger, kan du vælge hvilken den, du ønsker at ændre. 
 • Det er ikke muligt at benytte sig af (fleksibel) ændring på rejser, som allerede er blev annulleret eller aflyst af os. 
 • Betingelserne for early booking udløber, hvis du ændrer til din rejse til efter early booking-perioden er udløbet.
 • Ved ændring af rejse mister du fortrydelsesretten på 3 dage. 
 • Hvis du selv annullerer din rejse, gælder vores normale afbestillingsbetingelser. 
 • Hvis du gør brug af vores tilbud om fleksibel ændring, accepterer du at modtage en Exchange voucher og du frasiger dig retten til at søge refusion af en eventuel difference fra Eliza was here.
 • Refunderinger vil kun blive givet efter 12 måneder fra ændringsdatoen.
 • Eliza was here forbeholder sig retten til at stoppe tilbuddet samt at ændre i betingelserne om fleksibel ændring af rejser uden advisering herom.

Exchange voucher – Betingelser

Du vil modtage en Eliza was here exchange voucher, hvis du har gjort brug af vores tilbud om fleksibel ændring af rejse og din nye rejse har været billigere end din oprindelige rejse. 

Gyldighed 
Udstedelsesdatoen for denne voucher er datoen for din nye rejsebestilling. Du kan benytte voucheren til at bestille en ny rejse eller tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer. Hvis du ikke kan finde en ny rejse, kan du søge som refusion af beløbet 12 måneder efter udstedelsesdatoen. 

Voucherkode
Din Eliza was here exchange voucher vil blive sendt via e-mail til bookingansvarlige og vil have en unik voucherkode. Den bookingansvarlige er den person, som bestilte den originale rejse. Koden er personlig og det er kun den bookingansvarlige som kan indløse voucheren. Den bookingansvarlige har til ansvar at beskytte voucherkoden mod uautoriseret brug. Hvis den bookingansvarlige oplever at koden bliver brugt af andre, skal vi have besked herom.

Indløs din Eliza was here exchange voucher
Eliza was here voucheren kan bruges som betaling for alle rejser som udbydes på en af Sunweb Groups hjemmesider herunder Sunweb rejser, Sunweb skiferier og Eliza Was Here.

Det er de generelle betingelser som gælder for rejsebestillinger betalt med en Eliza was here voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

I tilfælde af at din nye rejse også bliver annulleret, enten af os eller af dig selv, og du er berettiget til refusion, vil Eliza was here tilbagebetale beløbet i form af en voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

Værdien af din Eliza was here exchange voucher 
Værdien af din voucher er lig med differencen på din nye og gamle booking.