Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Fleksibel udveksling af din ferie

Nem ombooking af din ferie

 1. Home
 2. Corona
 3. Fleksibel udvekslingsgaranti

Altid gratis og fleksibel ombooking op til 6 uger før afrejse

Er du i tvivl? Så kan du ombooke din sommerferie gratis

Med vores ombookingsgaranti kan du booke din ferie helt uden bekymring. Op til 6 uger før afrejse, har du mulighed for at ombooke din ferie.

Premium ombookingsgaranti

Du har også mulighed for at tilkøbe vores premium ombookingsgaranti. Med vores Premium ombookingsgaranti kan du ombooke din ferie gratis indtil 2 uger før afrejse.

 • Gratis ombooking indtil 2 uger før afrejse via din "Min Eliza" profil.
 • Ombooking er mulig for ferier, der er tilgængelige på hjemmesiden på tidspunktet for ombooking.
 • Premium ombooking kan benyttes op til to gange.

Standard ombookingsgaranti (Ombooking op til 6 uger før afrejse)

 • Op til 6 uger før afrejse kan du ombooke din ferie gratis via Min Eliza
 • Inkluderet som standard når du booker en ferie med Eliza was here*
 • Du kan udveksle din ferie med ferier der er tilgængelige på hjemmesiden på tidspunktet for udvekslingen
 • Gælder de fleste destinationer, undtagen disse som ikke inkluderet: Toscana, Umbrien, Lazio, Sardinien, Scilien, Costa de Lisboa, Nordportugal, Catalonien og Alicante.
 • Standard ombooking kan kun anvendes én gang

Du kan finde detaljerne og betingelserne for de to tilbud for fleksibel udveksling længere nede på denne side.

Hvordan kan jeg ombooke min rejse?

Kun hovedbookeren kan ombooke ferien via Min Eliza. Dette gøres nemt med følgende trin:

 1. Log ind på 'Min Eliza'
 2. Gå til din booking, og klik på "Ombook rejse til en ny"
 3. Du kan vælge at booke den samme rejse på et andet tidspunkt ved at klikke på knappen ”Bestil samme ferie i en ny periode” eller at booke en helt ny ferie ved at klikke på ”Bestil en helt ny ferie”.

  Godt at vide
  : Er din nye booking billigere end den ferie, du ombooker til? Det resterende beløb konverteres til en Eliza-voucher, som du efterfølgende kan vælge at benytte til en ferie på et senere tidspunkt. Du kan også vælge at få voucheren udbetalt.
  Er din nye booking dyrere end den ferie, du ombooker til? Så skal du blot indbetale restbeløbet på Min Eliza, i henhold til de almindelige betalingsbetingelser.

Kan du ikke ændre din rejse i Min Eliza, skal du kontakte os med dit eksisterende bookingnummer, og den rejse du ønsker at ændre den til. 

Hvis din nye rejse er billigere end din originale rejse, vil du modtage differencen på en voucher. Denne voucher kan du bruge til at betale for en ny rejse eller tilkøb af services' som f.eks. bagage, billeje og forsikringer. Du vil modtage voucheren på mail. Hvis din nye rejse koster nøjagtig det samme, behøver du ikke at gøre noget. Hvis din nye rejse koster mere end din originale rejse, skal du betale differencen. Her er det vores almindelige betalingsbetingelser, som gælder. 

Hvad er betingelserne for den fleksible udvekslingsgaranti?

Læs betingelserne her.

Standard ombookingsgaranti

✔ Gratis. Denne garanti er inkluderet som standard, når du booker en ferie hos Eliza was here.

✔ Op til 6 uger før afrejse gratis ombooking via Min Eliza.Gratis ændring af rejser kan ske frem til 6 uger før afrejse.

✔ Det er muligt at ombooke til ferier, der er tilgængelige på hjemmesiden på tidspunktet for ombooking.

✔ Standard ombooking kan benyttes én gang.

✔ Fleksible fly kan ændres op til 6 uger før afrejse gratis

✔ Regulære fly kan ændres op til 6 uger før afrejse, dog opkræves der et afbestillingsgebyr på 100 % for ombooking af selve flyrejsen.

Premium ombookingsgaranti

✔ Tilkøb premium ombooking fra 150 kr pr. person i booking trin 1 eller tilføj garantien senest 14 dage efter booking.

✔ Indtil 2 uger før afrejse er ombooking via "Min Eliza" gratis*

✔ Det er kun muligt at ombooke til ferier, der er tilgængelige på hjemmesiden på tidspunktet for ombooking.

✔ Premium ombooking kan anvendes to gange.

✔ Det er også muligt at ombooke til en rejse hos et af vores andre brands (fx Sunweb).

* Regulær fly booket før d. 15.12.2021 er udelukket fra ombookingsgarantien. Her bliver der opkrævet et gebyr for flyændring. 
* Rundrejs kan ikke ombookes.

Betingelserne for Eliza was here ombookingsgaranti

 • Fleksibel udveksling betyder, at du uden forklaring kan ændre din rejse uden omkostninger. Du kan ændre din rejse til en anden indkvartering på samme destination eller en helt anden destination og/eller en ny afrejsedato. Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside.
 • Du kan kun gøre brug af (fleksibel) udveksling af din rejse én gang.
 • Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside på ændringstidspunktet. 
 • Prisen for den nye rejse bliver fastsat på dagen for ændringen. Hvis den nye rejse er dyrere end den oprindelige rejse, betaler du differencen. Hvis den nye rejse er billigere end den oprindelige rejse, vil du modtage en voucher med differencen som er gældende i 12 måneder. Denne voucher kan bruges til at tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer eller nye rejser. Hvis du har betalt din rejse med en coronavoucher, vil differencen blive tilbagebetalt på denne.  
 • Det er kun den rejseansvarlige, der kan gøre brug af tilbuddet om (fleksibel) ændring, og det kan kun ske ved at vælge en ny pakkerejse og allerede i bookingtrin 1 indikere, at du ønsker at ændre din rejsebestilling. I tilfælde af flere aktive rejsebestillinger, kan du vælge hvilken den, du ønsker at ændre. 
 • Det er ikke muligt at benytte sig af (fleksibel) ændring på rejser, som allerede er blev annulleret eller aflyst af os. 
 • Betingelserne for early booking udløber, hvis du ændrer til din rejse til efter early booking-perioden er udløbet.
 • Ved ændring af rejse mister du fortrydelsesretten på 3 dage. 
 • Hvis du selv annullerer din rejse, gælder vores normale afbestillingsbetingelser. 
 • Hvis du gør brug af vores tilbud om fleksibel ændring, accepterer du at modtage en Exchange voucher og du frasiger dig retten til at søge refusion af en eventuel difference fra Eliza was here.
 • Refunderinger vil kun blive givet efter 12 måneder fra ændringsdatoen.
 • Eliza was here forbeholder sig retten til at stoppe tilbuddet samt at ændre i betingelserne om fleksibel ændring af rejser uden advisering herom.

Exchange voucher – Betingelser

Du vil modtage en Eliza was here exchange voucher, hvis du har gjort brug af vores tilbud om fleksibel ændring af rejse og din nye rejse har været billigere end din oprindelige rejse. 

Gyldighed 
Udstedelsesdatoen for denne voucher er datoen for din nye rejsebestilling. Du kan benytte voucheren til at bestille en ny rejse eller tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer. Hvis du ikke kan finde en ny rejse, kan du søge som refusion af beløbet 12 måneder efter udstedelsesdatoen. 

Voucherkode
Din Eliza was here exchange voucher vil blive sendt via e-mail til bookingansvarlige og vil have en unik voucherkode. Den bookingansvarlige er den person, som bestilte den originale rejse. Koden er personlig og det er kun den bookingansvarlige som kan indløse voucheren. Den bookingansvarlige har til ansvar at beskytte voucherkoden mod uautoriseret brug. Hvis den bookingansvarlige oplever at koden bliver brugt af andre, skal vi have besked herom.

Indløs din Eliza was here exchange voucher
Eliza was here voucheren kan bruges som betaling for alle rejser som udbydes på en af Sunweb Groups hjemmesider herunder Sunweb rejser, Sunweb skiferier og Eliza Was Here.

Det er de generelle betingelser som gælder for rejsebestillinger betalt med en Eliza was here voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

I tilfælde af at din nye rejse også bliver annulleret, enten af os eller af dig selv, og du er berettiget til refusion, vil Eliza was here tilbagebetale beløbet i form af en voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

Værdien af din Eliza was here exchange voucher 
Værdien af din voucher er lig med differencen på din nye og gamle booking.