Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Book trygt og sikkert med Eliza

Eliza Trygt og Sikkert

  1. Home
  2. Corona
  3. Eliza Trygt og Sikkert

En ubekymret ferie med Eliza Tryg & Sikker | Eliza was here

Book din næste rejse uden bekymringer

Vi tilbyder følgende garantier for din ferie:
 
Ombookingsgaranti
Er du i tvivl? Så gør brug af vores ombookingsgaranti. Du kan bestille din ferie gratis og uden begrundelse op til 6 uger før afrejse via din Min Eliza konto. Dette er inkluderet i vores service, så længe din reservation opfylder betingelserne for ombooking.

Premium ombookingsgaranti
Det er også muligt at tilkøbe vores premium ombookingsgaranti. Med denne kan du ombooke din ferie gratis op til 2 uger før afrejse. Læs mere.

Vend altid sikkert hjem
Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Hvis du bestiller en ferie hos os med flyrejse og lejebil, er du automatisk dækket af vores hjemrejsegaranti. Er du testet positiv på din destination? Kontakt derefter din rejseforsikring. Hvis du ikke er forsikret, vil Eliza var her for at lette dit ophold under karantænen og din hjemrejse.

Ferielæge via appen
For at sikre, at du kan tage på ferie med en sikker følelse, tilbyder vi Holiday Doctor. Via Eliza was here-appen er der læger til rådighed døgnet rundt, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål på dit eget sprog via online videoopkald.

Rejsevejledning pr. destination
Vores gæsters sundhed og sikkerhed er altafgørende. Vores team på kontoret og vores ejere på destinationen er klar til at tilbyde dig den service, du kan forvente af os, når du rejser. Alle vores rejser er i overensstemmelse med COVID-reglerne. Se rejseanvisninger for hver destination her.nd travel.