20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Eliza Trygt og Sikkert

  1. Home
  2. Corona
  3. Eliza Trygt og Sikkert

En ubekymret ferie med Eliza Sikker og beskyttet | Eliza var her

Book din næste rejse uden bekymringer

Vi tilbyder følgende garantier for din ferie:
 
Garanti for ombytning
Er du i tvivl? Så gør brug af vores ombytningsgaranti. Du kan bestille din ferie gratis og uden begrundelse op til 6 uger før afrejse via din My Eliza-konto. Dette er inkluderet i vores service, så længe din reservation opfylder betingelserne for ombooking.

Du kan også vælge at være ekstra fleksibel og ændre din reservation op til 2 uger før afrejse. Udelukkede destinationer: Toscana, Umbrien, Lazio, Sardinien, Sicilien, Puglia, Costa de Lisboa, det nordlige Portugal, Catalonien og Alicante Cypern (rejseperiode 1/11/2021 og 31/03/2022). * Du kan kun ombooke til ferier, der i øjeblikket er tilgængelige på hjemmesiden. Når du har ombooket, gælder de normale betalingsbetingelser igen.

Premium ombookingsgaranti - Midlertidigt gratis for alle nye reservationer
Hvis du bestiller en sommerferie nu, er din rejse inkluderet gratis premium ombookingsgaranti. Med denne kan du ombooke din ferie gratis op til 2 uger før afrejse. Gælder for alle destinationer med afrejse fra 1. april 2022. Denne kampagne gælder ikke for eksisterende bookinger. Læs mere.

Vend altid sikkert hjem
Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Hvis du bestiller en ferie hos os med flyrejse og lejebil, er du automatisk dækket af vores hjemrejsegaranti. Er du testet positiv på din destination? Kontakt derefter din rejseforsikring. Hvis du ikke er forsikret, vil Eliza var her for at lette dit ophold under karantænen og din hjemrejse.

Ferielæge via appen
For at sikre, at du kan tage på ferie med en sikker følelse, tilbyder vi Holiday Doctor. Via Eliza was here-appen er der læger til rådighed døgnet rundt, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål på dit eget sprog via online videoopkald.

Rejsevejledning pr. destination
Vores gæsters sundhed og sikkerhed er altafgørende. Vores team på kontoret og vores ejere på destinationen er klar til at tilbyde dig den service, du kan forvente af os, når du rejser. Alle vores rejser er i overensstemmelse med COVID-reglerne. Se rejseanvisninger for hver destination her.nd travel.