Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Disclaimer

  1. Home
  2. Corona
  3. Disclaimer
Covid-19 kan fortsat skabe uforudsigelige situationer under ferien. Dette gælder også for lande med en positiv rejsevejledning. Farven på landet kan ændres, der kan blive indført lokale restriktioner, og du vil stadig kunne blive smittet.

Som rejsende er du ansvarlig for din personlige (sundheds) situation, medtagelse af de korrekte indrejsedokumenter, opfyldelse af de lokale restriktioner og foranstaltninger samt at holde dig ajour med eventuelle ændring, i forbindelse med ovenstående.

Køber du en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Eliza was here, er du forsikret mod Covid-19 og mulige omkostninger, hvis du skulle være uheldig at blive smittet før eller under din ferie – dette er kun gældende ved rejser til grønne og gule destinationer. Er du ikke forsikret vil der muligvis være omkostninger forbundet med dette, som du selv skal betale. På denne side finder du information omkring betingelser forbundet med Eliza was here's forsikringer.

Vi gør vores bedste for at sikre at rejsen er sikker og overholder alle forhåndskrav. På trods af dette, kan vi selvfølgelig ikke garanterer at du ikke kan blive syg eller opleve gener, i forbindelse med Covid-19. Eliza was here fraskriver sig ansvaret i forbindelse med eventuelle skader påført at Covid-19 eller foranstaltninger foretaget for at mindske dens spredning.

Før afrejse
Du er selv ansvarlig for at undersøge alle forhåndsregler og betingelser, i forbindelse med din rejse. Dette kan indebære testkrav, indrejseformularer, mundbinds krav mm.

På destinationen
Du er ansvarlig for at holde dig opdateret, på den aktuelle situation under din ferie, da nye restriktioner kan forekomme. Skulle du eller dine medrejsende blive testet positiv under rejsen, kan dette medfører yderligere omkostninger og ferien må først genoptages når de lokale sundhedsmyndigheder har givet tilladelse.
Det er ligeledes muligt at enkelte eller flere faciliteter på din destination er lukket/begrænsede, under dit ophold. Justeringer på faciliteterne kan skifte dagligt, derfor er det ikke muligt for os at holde dig 100% opdateret inden din ferie. Vi anbefaler at du selv følger situationen og holder dig opdateret via din indkvartering under dit ophold. Ydermere kan der være restriktioner på offentlig transport samt aktiviteter/udflugter.

Ved hjemrejse
Undersøg eventuelle rejsekrav for hjemrejsen og vær opmærksom på at vi muligvis vil være nødsagede til at dele private oplysninger i forbindelse med smitteopsporing