Corona vouchers

SGR corona vouchers

  1. Home
  2. Corona
  3. Corona vouchers

Har du modtaget en corona voucher?

Hvad gør du nu?

Har du modtaget en SGR corona voucher som følge af corona krisen, kan du bruge den til at booke en ny ferie. På denne side giver vi dig flere informationer om hvordan du benytter din voucher.

SGR Corona voucher for aflyste ferier

Hvis din pakkerejse er blevet annulleret på grund af de uundgåelige og ekstraordinære omstændigheder som følge af coronavirus, vil du modtage en SGR corona voucher fra os. Garanti ordningen for SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden - den Hollandske rejsegarantifond) er gældende for denne voucher.

Hvor kan jeg finde information om min voucher?

Mere information om corona vouchers og ofte stillede spørgsmål kan findes her.

  • Small-scale og væk fra mængden
  • Fleksibel udvekslingsgaranti
  • Hygiejneforhold ifølge COVID-19 regulationerne
  • Financiel sikkerhed igennem SGR
  • Altid sikret repatriering

Hvordan betaler jeg med voucheren?

Trin for trin med videoen

Hvis du har modtaget en corona voucher for en aflyst rejse, kan du indløse den ved booking af en ny rejse. Du kan benytte din voucher i appen, på vores hjemmeside og i Min Eliza portalen.

For at gøre det så nemt som muligt for dig at benytte din voucher, har vi lavet en video der viser dig hvordan du benytter voucheren under din booking. 

Så kan du med det samme komme i gang med at drømme om din næste ferie, og få reserveret din drømmedestination væk fra mængden.

Samme rejse, samme pris

Med vores prisgaranti

Er din ferie blevet aflyst i forbindelse med corona krisen? Det synes vi selvfølgelig er ærgerligt, og vi ønsker at du skal kunne ombooke din ferie så du stadig kan nyde en dejlig ferie. Du vil naturligvis foretrække at dette er til en god pris, så vi har sørget for at du kan benytte vores prisgaranti hvis du har modtaget en corona voucher.

På denne måde kan du booke den samme rejse til den samme pris.

Skulle der ske noget i løbet af din ferie, sikrer vi altid at du vender sikkert hjem via vores repatrierings garanti.

Hvor kan du finde din voucher?

Altid ved hånden

Du kan finde din voucher i Eliza was here appen eller i Min Eliza portalen.

I vores app kan du også finde mere information om din destination, der kan hjælpe med at holde en tryg og sikker ferie.

Eliza was here app

Til Apple & Android

Min Eliza

Alt i din personlige portal

Leder du efter inspiration til din næste ferie?

Dream now, travel later

Går du og drømmer om at tage på ferie igen til næste år? Du er ikke den eneste! Jeg er hver dag i kontakt med ejerne fra mine feriesteder, og de glæder sig sådan til at få dig på besøg. Ved at bruge din voucher på en ny drømmerejse, kan du allerede begynde at glæde dig og lade ferieforberedelserne starte. Vil du til det samme feriested igen, eller måske prøve noget helt andet?

Jeg er travlt igang med at opdatere informationerne på min hjemmeside, og prøver at gøre alt så nemt og overskueligt for dig som muligt. Jeg er allerede i gang med at tilføje ferieboliger der er tilgængelige til både 2020 og 2021 til min Søg & Book side. For stederne der endnu ikke er tilgængelige for den næste sæson, har jeg gjort det muligt for dig at tilmelde dig min drømmerejsealarm, så du kan være den første til at få besked når dit yndlingssted igen kan bookes.

Hvilket sted drømmer du om?