Corona vouchers

SGR corona vouchers

  1. Home
  2. Corona
  3. Corona vouchers

Har du modtaget en corona voucher?

Hvad gør du nu?

Har du modtaget en SGR corona voucher som følge af corona krisen, kan du bruge den til at booke en ny ferie. På denne side giver vi dig flere informationer om hvordan du benytter din voucher.

SGR Corona voucher for aflyste ferier

Hvis din pakkerejse er blevet annulleret på grund af de uundgåelige og ekstraordinære omstændigheder som følge af coronavirus, vil du modtage en SGR corona voucher fra os. Garanti ordningen for SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden - den Hollandske rejsegarantifond) er gældende for denne voucher.

Hvor kan jeg finde information om min voucher?

Mere information om corona vouchers og ofte stillede spørgsmål kan findes her.

  • Small-scale og væk fra mængden
  • Fleksibel udvekslingsgaranti
  • Hygiejneforhold ifølge COVID-19 regulationerne
  • Financiel sikkerhed igennem SGR
  • Altid sikret repatriering

Hvordan betaler jeg med voucheren?

En guide

Hvis du har modtaget en corona voucher for en aflyst rejse, kan du indløse den ved booking af en ny rejse. Send en email til info@elizawashere.dk med hovedbookerens oplysninger, dit gamle og nye bookingnummer, og dit vouchernummer (hvis du allerede har modtaget en voucher).  

Corona voucheren kan bruges til alle bookinger foretaget inden for 1 år efter udstedelse til en valgfri destination og afrejseperiode.

Har du allerede modtaget en email med din Corona voucher, kan du finde detaljerne for voucheren der, eller i Min Eliza portalen. Vi arbejder på også at gøre det muligt for dig at bruge din Corona voucher som betalingsmetode på vores hjemmeside.

Hvad med prisen på min ferie?

Samme rejse, samme pris

Er din ferie blevet aflyst i forbindelse med corona krisen? Så kan du gøre brug af vores prisgaranti, som lader dig booke den samme ferie til den samme pris.

Hvor kan du finde din voucher?

Altid ved hånden

Du kan finde din voucher i Eliza was here appen eller i Min Eliza portalen. I vores app kan du også finde mere information om din destination, der kan hjælpe med at holde en tryg og sikker ferie.

Apple App

Android App

Min Eliza

Leder du efter inspiration til din næste ferie?

Dream now, travel later

Går du og drømmer om at tage på ferie igen til næste år? Du er ikke den eneste! Jeg er hver dag i kontakt med ejerne fra mine feriesteder, og de glæder sig sådan til at få dig på besøg. Ved at bruge din voucher på en ny drømmerejse, kan du allerede begynde at glæde dig og lade ferieforberedelserne starte. Vil du til det samme feriested igen, eller måske prøve noget helt andet?

Jeg er travlt igang med at opdatere informationerne på min hjemmeside, og prøver at gøre alt så nemt og overskueligt for dig som muligt. Jeg er allerede i gang med at tilføje ferieboliger der er tilgængelige til både 2020 og 2021 til min Søg & Book side. For stederne der endnu ikke er tilgængelige for den næste sæson, har jeg gjort det muligt for dig at tilmelde dig min drømmerejsealarm, så du kan være den første til at få besked når dit yndlingssted igen kan bookes.

Hvilket sted drømmer du om?