Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Rejs trygt og sikkert med Eliza

Information om coronavirus

Find svaret på dit spørgsmål her

  1. Home
  2. Corona

Tryg & velforberedt på din rejse

Alt ifølge COVID-19 regulativerne

 Vi gør alt vi kan for at informere dig så hurtigt og tydeligt som muligt om dine muligheder for at tage på ferie. Ændringerne i COVID-19 regulationerne ved vores destinationer sker ofte hurtigt, og derfor er det vigtigt at holde øje med denne side, især i ugerne op til din ferie.

Husk på at vi informerer dig om det, hvis der sker en ændring der påvirker din ferie. På grund af travlhed kan det dog tage længere tid end normalt for os at svare på dine beskeder. Vi beder om din forståelse og tillid, og vi kontakter dig så snart vi kan.

På denne side kan du finde informationer omkring rejsevejledninger og regulationer ved vores destinationer, samt corona vouchers, hygiejne og sikkerhed, garantier, ombooking og ofte stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål om corona og din ferie

Find svarene igennem denne side

Vi forstår godt at du har mange spørgsmål omkring din bookede eller aflyste ferie. Vi vil gerne besvare alle disse spørgsmål så tydeligt som muligt. Derfor arbejder vi hårdt på at informere alle så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre dette i en rækkefølge baseret på hast og nødvendighed, er det vigtigt at du ikke kontakter os, men venter på besked fra os. Tre ting kan ske med din ferie:

  1. Din ferie kan ikke finde sted
  2. Din ferie kan fortsætte som planlagt
  3. Din ferie kan finde sted, men med ændringer i f.eks. indkvarteringen

Detaljerede informationer om disse muligheder, samt ofte stillede spørgsmål omkring corona og din ferie, kan findes i vores FAQ.

Hvilke garantier tilbyder vi?

For at gøre det så nemt for dig som muligt

Fleksibel ombooking

Hvis du finder ud af, at du ikke er klar til at tage på ferie endnu, eller hellere vil være på den sikre side og ændre rejsen til et andet tidspunkt, kan du benytte vores fleksible ombookingsgaranti. Du kan med denne garanti booke din ferie om via Min Eliza, så længe din booking møder kriterierne for ombooking. Du kan kun ombooke til ferier der er tilgængelige på hjemmesiden. Så snart du har ombooket, vil de normale betalingsbetingelser være gældende igen. Dette betyder, at du ikke behøver betale det resterende beløb indtil 2 uger før din nye afrejsedato.

Premium ombookingsgaranti
Du har mulighed for at tilkøbe premium ombookingsgaranti. Med denne kan du ombooke din ferie gratis indtil 2 uger før afrejse. Læs mere