Information om coronavirus

Find svaret på dit spørgsmål her

 1. Home
 2. Corona

Opdatering om scenarier for ferier og corona virus

Sidste opdatering: 25 juni

Vi forstår at der er mange spørgsmål omkring ferier der allerede er bestilt/endnu bliver bestilt. Vi vil gerne besvare alle disse spørgsmål så tydeligt som muligt. På denne side kan du finde informationer om hvordan du kan tage sikkert og velforberedt på ferie, men også om hvad reglerne omkring coronavirus er ved vores destinationer. Der sker hele tiden udviklinger i situationen, og vi gør alt hvad vi kan for at informere dig så hurtigt og præcist som muligt.

Vi starter med at rejse igen

Den 25. juni tog Udenrigsministeriet beslutningen om at nedjustere rejsevejledningerne for op til flere lande i Europa fra den 27. juni og frem. Flere og flere destinationer åbner nu op for rejsende igen. Dette er gode nyheder, da det betyder at vi igen kan gøre det vi er så glade for: skabe unikke ferieminder. På denne side kan du læse mere om hvilke lande du kan rejse til igen, og hvad reglerne for corona er i landene.

Undtagelser

Det er ikke sikkert at vi flyver til alle destinationer så snart det igen er muligt. Dette afhænger af vores flyselskaber og partnere ved feriestederne. Vi holder dig selvfølgelig opdateret baseret på nødvendighed, som beskrevet på denne side.

Hvad betyder dette for ferien du allerede har booket?

Vi forstår godt at du gerne vil have klarhed omkring din bookede ferie så hurtigt som muligt. Vil den stadig finde sted, og hvis ja, hvordan? Vi informerer dig så snart vi ved mere om hvad der vil ske med din ferie. Vi gør dette i en rækkefølge baseret på hast og nødvendighed, og fokuserer lige nu på dem med afrejse frem til 15 juli. De følgende scenarier kan forekomme:

 1. Din ferie kan tage sted.
  Du vil modtage en bekræftelses e-mail om at din ferie kan fortsætte som planlagt. Du vil derefter modtage yderligere information i separate e-mails om hvordan du kan forberede dig til din ferie.
 2. Din feriebolig er lukket, eller møder ikke vores betingelser.
  Vi undersøger om din feriebolig er åben, og om den møder vores betingelser for at din ferie kan finde sted. Hvis dette ikke er tilfældet, informerer vi dig via e-mail om at din ferie ikke kan tage sted, og du vil modtage en corona voucher.
 3. Dit fly er aflyst.
  Hvis dit fly er aflyst, informerer vi dig via e-mail om at din ferie ikke kan tage sted, og du vil modtage en corona voucher.
 4. Din ferie kan tage sted, men med ændrede faciliteter.
  Hvis nogle faciliteter er lukkede, men dette ikke har stor påvirkning på din ferie, kan din ferie stadig tage sted. Vi informerer dig om dette via e-mail. Vil du ikke på ferie i dette tilfælde? Så kan du vælge at aflyse din ferie, og du vil modtage en corona voucher.
 5. Din ferie kan tage sted, men forplejningen (f.eks.: morgenmad, halvpension, helpension) er ændret.
  Hvis din forplejning ændres, kan din ferie stadig tage sted. Du vil modtage en e-mail hvor vi informerer dig om dette, og om den kompensation du vil modtage for ændringen af forplejning. Vil du ikke på ferie i dette tilfælde? Så kan du vælge at aflyse din ferie, og du vil modtage en corona voucher.

På grund af presset på vores kundeserviceteam, beder vi dig venligst om at holde øje med opdateringerne på denne side, og med vores FAQ, og i mellemtiden ikke kontakte os. Vi gør alt hvad vi kan for at informere alle om deres ferie, senest 2 uger før afrejse.

Forberedelser

Fra nu af kan vi fokusere på at begynde din ferie, og vi gør alt hvad vi kan for at gøre den så tryg og sikker som muligt. Vi holder naturligvis øje med regeringens rejsevejledninger, og hvorvidt destinationerne har åbnet op for turister igen. Generelt, agerer vi ud fra de følgende punkter:

 • Vi er i kontakt med regeringen i Danmark og ved din destination. På denne måde kan vi følge instruktionerne og anbefalingerne og gøre din ferie så sikker som muligt. Vi kan også informere dig om tiltagene og regulativerne du bør tage hensyn til i løbet af din rejse og dit ophold. Dette vil blive opdateret løbende.
 • I samarbejde med lufthavnene og flyselskaberne, sørger vi for at rejsen til din destination er sikker.
 • Vi arbejder sammen med vores feriesteder og ferieboliger for at sikre dig et trygt ophold, fra check-in til check-out.
 • Sammen med vores biludlejningspartnere ved vores destinationer, sørger vi for sikker transport fra lufthavnen til dit feriested og tilbage, både i begyndelsen og slutningen af din ferie.

Karantæne

Ferier kan kun være ferier hvis karantæne kravene er blevet løftet, både ved ankomsten til din destination og når du vender hjem igen. Vi er konstant i kontakt med myndighederne i Denmark og ved vores destinationer. Vores ferier vil kun fortsætte hvis karantæne kravene er blevet løftet. Hvis din ferie ikke kan finde sted på grund af karantæne tiltag, vil vi informere dig om det så hurtigt som muligt.

Tryg & velforberedt på din rejse

Alt ifølge COVID-19 regulativerne

Vores mission er at skabe uforglemmelige oplevelser til og med dig, på en velfortjent ferie. Bag kulisserne er vi travlt optagede med alle forberedelserne for at give dig den samme oplevelse på din ferie efter corona. En ny fase begynder langsomt, et stadig underligt øjeblik i en usikker periode, men noget vi virkelig ser frem til. Men, også noget vi forstår kan være meget spændende for dig. Vi forsøger at forberede det så godt som muligt, og tager ansvar i forbindelse med dette.

Vi mener at vores gæsters helbred og sikkerhed er vigtig. Af denne grund har vi opsat et Health & Safety team, der sikrer at alle hygiejne- og sikkerhedsforanstaltninger, især i forbindelse med COVID-19, bliver implementeret i alle dele af vores rejseforløb. Sammen med lokale og internationale myndigheder, lufthavne, flyselskaber, indkvarteringer og biludlejningspartnere, vil vi sikre at du kan tage på ferie med en tryg fornemmelse.

Hvilke garantier tilbyder vi?

For at gøre det så nemt for dig som muligt

At rejse til et sted hvor du har friheden til at nyde en ferie væk fra mængden har aldrig været mere vigtigt. Vi kan realisere dette hos vores small-scale feriesteder. Du er i rolige omgivelser med få mennesker omkring dig, hvilket gør det nemt at overholde social afstand. Sådan kan du nyde en bekymringsfri ferie.

Fleksibel udveksling

Hvis du finder ud af at du ikke er klar til at tage på ferie endnu, eller hellere vil være på den sikre side og omlægge rejsen til et andet tidspunkt, kan du benytte vores fleksible udvekslingsgaranti.

Prisgaranti

Vi har introduceret prisgarantien for dem der har modtaget vouchers, for at sikre at de ikke mister deres penge. Du kan booke en samme rejse for den samme pris: den præcise værdi af din SGR corona voucher. Vi håber at dette kan give dig tryghed.

Leder du efter en ferie efter corona?

Oplev Middelhavet i dit eget tempo

Vi kan snart nyde rejser til unikke destinationer igen, med hyggelige, small-scale ferieboliger og søde ejere. Noget vi har drømt om at kunne gøre igen længe. I mellemtiden, er der masser af inspiration på hjemmesiden, hvis du har brug for tips til hvor din næste rejse kunne gå hen. Udover pakkerejser med fly, ophold og lejebil, tilbyder vi også bilferier, så du selv kan vælge hvordan du vil rejse.

Vores tilbud for 2020 og 2021 er allerede ved at blive sat online. Er dit yndlingssted ikke tilgængeligt endnu? Så kan du benytte Elizas drømmerejsealarm og automatisk modtage besked når dit perfekte feriested er tilgængeligt på hjemmesiden igen.

Sommer 2020 & 2021

Du kan allerede booke næste års ferie!

Forudbestilling

Bilferie

Vil du have mere inspiration?

Elizas drømmerejsealarm

Vær den første til at vide det når dit yndlingssted er online!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag inspiration, tips og opdateringer fra Eliza

Dream now, travel later

Drøm dig væk i Elizas skønne ferieboliger, imens vi venter

Læs Elizas rejseoplevelser

Find inspiration, opskrifter og rejsebeskrivelser på Elizas blog