Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
hvileferie eliza was here

Afslappende ferier

Total afslapning i fred og ro

  1. Home
  2. Afslappende ferie

Fald til ro på en afslappende ferie

Alle mine ferieboliger er af small-scale karakter med fokus på det autentiske og lokale, og på den varme gæstfrihed der gør Middelhavet til en så populær destination. Uanset om du vælger et romantisk hotel eller en hyggelig villa, er mine ferieboliger altid rustikke og charmerende. Lyt til oliventræernes blade i vinden eller gå en tur til stranden for at få sand under fødderne på din ferie ved havet.

Lyder det som noget for dig?

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

eliza was here usp icons

Small-scale og rustikke beliggenheder

Nogle gange har jeg bare brug for at være helt alene, væk fra storbyer, larm og folkemængder. Bare mig og solen. Mine ferieboliger er perfekte til en afslappende ferie. Hvor alle andre drejer til højre, drejer jeg til venstre. Derfor er mine steder altid væk fra mængden.

Når det kommer til en solferie i Middelhavet kommer man nemt til at tænke på overfyldte strande og travle restauranter, men der er stadig masser af uopdagede bugter og hyggelige små byer. Ved mine feriedestinationer er du altid langt væk fra mængden, så du kan fordybe dig i den lokale kultur og charme, helt uforstyrret. Gå en tur igennem lansbyer hvor tiden ser ud til at have stået stille, eller smut ind på en taverna og nyd "dagens fangst". Du kan også nyde den ultimative ro og nyde de skønne omgivelser, mens du arbejder på din workation.

Med den inkluderede lejebil kan du finde de dejligste, rolige kroge af din destination.